pondělí 19. února 2018

Kamera kanalizace

Kanalizační kamera pro průzkum potrubí a revize kanalizace až do délky m. Zjistím proč je ucpaná kanalizace , v jakém je stavu a čím se kanalizace ucpává. Má počítadlo metrů, od průměru DN 1můžeme kanalizaci vytrasovat pomocí trasovací sondy umístěné na hlavě kamery. Revize kanalizace se občas používá souběžně s čištěním kanalizace například při frézování kořenů, tuků. Sign in to make your opinion count.


Get without the ads. K Servis je zde pro zákazníky více než let. Vaše problémy s vodou, topením, plynem, ale také s kanalizací a odpady. EKOLSERVIS - specialisté na kanalizační systémy.


Přeprava a likvidace tekutých odpadů. V SERVIS provádí monitoring kanalizace za pomoci profesionálních kamer. Pojízdná kamera na prohlídky kanalizace. Vozy se dostanou i tam, kam běžná technik.


Pracujeme s nástrčnou kamerou do kanalizace Revi 2od firmy Ibos která dosáhne do délky metrů. Nástrčná kanalizační kamera je určená pro potrubí od. Vestavěná kamera do vozidla VW transporter. Dodávka je vybavená tlačnými.


Tlačná kamera do menších profilů kanalizace. Pořádná kamera Na revize vyjíždíme jedním ze profi kamerových systémů. Při kamerové prohlídce kanalizace do obrazu prolínají ujetou vzdálenost i popis závad včetně velikosti trhlin, přesahu hrdel, ovality a spádu potrubí. Následně všechno vyčistíme a případně opravíme, aby zde už žádný problém nebyl.


Kamera kanalizace

Monitoring a trasování kanalizace provádíme každý den, nejen pro upřesnění místa závady, ale také pro záruku toho, že jsme naše čištění provedli správně a již zde nezůstalo žádné ucpání a mohli jsme tak ručit za naší práci. Inspekce potrubí a kanalizace. Tato přenosná kamera je vhodná především pro. Odhaluje praskliny, prolomeniny, propadliny a jiné vady nebo porušení materiálu.


Díky této technologii zaručujeme efektivní vyčištění a opravení vašeho potrubí. Danou prohlídku včetně záznamu a metráže naším kamerovým systémem pro Vás zaznamenáme na DVD včetně vypracované podrobné zprávy o stavu potrubí. Od svého vzniku jsme měli jasný cíl.


Prosadit se ve výrobě a prodeji techniky určené pro čištění kanalizace , monitorování kanalizace , frézování kanalizace a opravy kanalizace. Vyčistíme vám domácí přípojky, domácí odpady od dřezů, umyvadel, pisoárů, toalet, sprchových koutů apod. Dále zmonitorujeme stav vašeho potrubí pomocí kamerového systému, který lze i nahrát na vizuální techniku (dvd).


Po každém čištění většího potrubí doporučujeme provést kamerovou zkoušku. Ukáže nám proč se kanalizace ucpává. Společnost Zikmund electronics, s. Tehdy byla vyrobena první kamera pro inspekci trubních řadů. Všechny zjištěné hodnoty a závady v kanalizaci se zapisují do nahrávaného záznamu přímo při. Kamery pro inspekce kanalizace.


Malá kanalizační kamera. Prohlídka kanalizace. Stroj na čištění kanalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.