středa 28. února 2018

Nerezové dvoudřezy

Nejsou tolik náročné na prostor jako dvoudílné dřezy s odkapem a pořídit je můžete i do menších kuchyňských linek. Dvoudílné nerezové dřezy světových značek Franke, Alveus, Blanco a dalších. Naleznete u nás nerezové dvoudřezy různých rozměrů, tvarů, povrchové úpravy a také různých typů montáže. U některých produktů je součástí také kompletní příslušenství k montáži a nemusíte tedy již nic dalšího dokupovat.


Profesionální a seriózní jednání je u nás samozřejmostí. Stejně tak je pro nás důležitá Vaše spokojenost. Výběr tedy rozhodně nemusíte omezovat pouze na určitý materiál.


Když chcete dát přednost nerezu před granitem, udělejte to! Stačí si vybrat v našem e-shopu. Ať už se staráte hned o několik strávníků a potřebujete větší dřez, nebo vás zkrátka.


Kuchyňské DVOUDŘEZY Úvod Kuchyňské dřezy Kuchyňské DVOUDŘEZY. Granitové dvoudřezy. Kuchyně a jídelna Kuchyňské dřezy Odebrat filtry. Náš obchod nabízí moderní nerezové kuchyňské dřezy ověřených značek.


Nerezové kuchyňské dřezy. V naší nabídce najdete nejmenší praktické jednodřezy, dřezy s odkapy i dvoudřezy pro náročný kuchyňský provoz. Pořiďte si u nás nerezový dřez, který přesně odpovídá potřebám vaší práce v kuchyni. Vybírat můžete z nerezových dřezů s odkapem, luxusními nerezovými dřezy se sklem, nerezovými dvoudřezy , či jiný modely. Veškeré nabízené dodáváme vč.


Do jednoho dřezu odkládat použité nádobí a ve druhém umývat zeleninu? Pohybuje se u vás doma v kuchyni více lidí? Jeden si potřebuje opláchnout ruce, druhý zase umýt jablko?


Ani když bude celá rodina vařit. Vany lze vybavit košíkem pro umývání zeleniny nebo k odkapávání nádobí. Na každém dřezu je prostor kde můžete umístit například vodovodní baterii, nebo excentrické ovládání výpusti.


Tyto dřezy jsou dobré na údržbu, odolají vysokým teplotám a jsou. Dvoudílné dřezy Teka jsou určeny do všech prostorných kuchyňských linek. Dva dřezy vedle sebe, dvakrát větší užitek. Tyto dvoudílné nerezové dřezy Franke jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a dostupné v leštěném provedení či v dekorativní matné povrchové úpravě, která je lépe odolná proti poškrábání a zachovává si svůj. Po celém světě se vyrobí až dřezů a ty jsou právě z nerezu.


Dřezy z nerezu si dlouho zachovávají svůj lesk a jejich velkou výhodou je to, že nepřebírají žádné zápachy, chutě ani barvy. Díky dvěma oddělenými dřezy spojenými v celek jsou velmi dobrým pomocníkem při častém mytí většího objemu nádobí. Tento typ dřezů oceníte v kuchyňském koutu, kde skvěle zaplní nevyužité místo. K nerezovým dřezům se samozřejmě nejvíce hodí.


Nerezové dvoudřezy

Získáte tak další plochu, kterou můžete využít například pro odkapávač nádobí, nebo přípravu. Základní specifikace produktu Dvoudřez Alveus BASIC 1- nerez satin. Velký výběr kuchyňských dřezů IKEA. S našimi dřezy skvěle ladí designové nerezové baterie a další příslušenství z naší nabídky.


Barva: Minimální šířka skříňky: Rozměry dřezu: Rozměry vaničky: Hloubka vaničky: Vý�.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.