středa 28. února 2018

Havarijní servis

Havarijní servis

Havarijní služby, servis - A. Vaše problémy s vodou, topením, plynem, ale také s kanalizací a odpady. Jsme připraveni hodin denně, dní v týdnu. Vše rychle opravíme a za dobrou cenu.


Po nahlášení havárie přijedeme v nejkratším možném čase. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba A. Pro havarijní servis volejte prosím v následujících termínech: Po – Pá od 16. Jsme autorizovaný servis pro spotřebiče mnoha značek a typů. Máme vlastní dispečink a techniků, kteří se vám budou věnovat v. Přijedeme opravit i jen jedno světlo.


Co nabízíme: Elektro Pohotovost — vyhořelé jističe, svítící zásuvky, nesvítící světla, nouzové připojení objektu, montáž odběrného místa k připojení. Bonus až za jízdu bez nehod. Při on-line sjednání se slevou. Pozemní stavby - liniové stavby, vodovody a kanalizace.


Po telefonu Vám sdělíme odhad ceny za odstranění závady. Prostudujte si naše ceny za čištění kanalizace. Po Praze je doprava za paušální cenu. Nabízeme službu HAVARIJNÍ SERVIS voda, topení, plyn, kanalizace.


Společnost SAFETY SERVIS s. INSTALATÉŘI, ELEKTRIKÁŘI, ZEDNÍCI a další profese. NON STOP provoz hodin denně havarijní dispečink. Provádíme i práce nehavarijního charakteru jako drobnou údržbu, plánované rekonstrukce apod. Zajišťujeme pro Vás: styk s nájemníky jménem majitele nemovitosti, vedeme korespondenc. Pokud se objeví porucha na stroji, je potřeba odstavenou technologii rozběhnout co nejdříve.


Některé závady jdou odstranit snadno po telefonu. Využijte možnosti zkonzultovat závadu s naším servisním technikem, který k vám v případě nutnosti přijede a problém vyřeší. Tato služba je využívána především v případech, kdy je potřeba okamžitá oprava, kterou podle rozsahu poskytujeme i expresně.


Pokud se jedná o větší rozsah oprav, rozbitá zařízení převážíme do našich dílen, kde jsme plně vybaveni na opravy nejrůznějšího. Krátkou dojezdovou dobu zajišťujeme pomocí systému našeho centrálního dispečinku a vybudované sítě výjezdových míst na havarijní servis v Praze. Zastupujeme vlastníky při jednání na úřadech, zajistíme podklady a vedeme shromáždění SVJ. Vřele doporučuji tuto firmu! Instalatérské a topenářské práce.


Velmi příjemná komunikace, práce odevedená na 1. Konečně normální pojišťovna. Direct pojišťovna vznikla díky nadšení, zápalu a vizi, že společně můžeme změnit svět pojišťovnictví a vrátit mu jeho původní smysl – pomáhat ve chvíli, kdy se stane průšvih. Mobile– havarijní služba MAN pro nákladní automobily, dodávky a autobusy. Pravděpodobně službu nebudete nikdy potřebovat.


Ale je dobře, že existuje. Mobileje zde pro vás hodin denně a 3dní v roce pro přípa že by se přece jenom u vás nějaká porucha vyskytla. Přirážka na práci.


Havarijní servis

Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH. Kompletní nabídka služeb. Zákazníkům nabízíme i havarijní servis.


Nabízíme montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Topení a topenářské práce. Pokročilý řídící systém ČOV 4. Dodržujeme hygienická doporučení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.