úterý 6. února 2018

Sprchová vanička čtvrtkruhová

Sprchová vanička čtvrtkruhová

Sprchová vanička z litého mramoru v bílé barvě o rozměru 100x100xcm. Rádius vaničky je R 550. Balení včetně nožiček, bez sifonu. Na cestě Očekáváme 26.


Skladem u dodavatele – prac. Délka (cm): Tvar: čtvrtkruh. SOFIA 100×1Hopa vanička sprchová mramorová, výška cm. Zboží bylo vybaleno z původního obalu a vystaveno ve vzorkovně.


Na zboží se vyskytují drobné oděrky a prasklinky, viz foto, které ale nebrání běžnému užívání. Odpadová souprava není standardní součástí dodávky a je nutno ho. V dnešní přetechnizované době se lidé stále častěji vracejí k tradičním, přírodním materiálům.


Znamenají pro ně záruku kvality. ELARA, do české společnosti HOPA. Keramické vaničky jsou opatřeny protiskluzovou vrstvou pro maximální bezpečnost používání.


Sprchové vaničky z keramiky nabízí velmi dlouhou životnost, vysokou odolnost vůči poškození a stabilitu. Vanička z litého mramoru s krytým odpadem umístěným v rohu. Dno vaničky je pokryto protiskluzovou vrstvou. K vaničce je sifon zdarma.


Sprchová vanička čtvrtkruhová

Samonosná sprchová vanička iROUND vás zaujme jednoduchým způsobem montáže. Součástí vaničky jsou. Kvalitní akrylát s garancí dlouhé životnosti. Nabídka vaniček keramických, akrylátových nebo z litého mramoru.


Jika mají shodně rádius R5a jsou vhodné pro kombinaci se sprchovými kouty Jika, případně od jiných výrobců (při dodržení shodného rádiusu). Smaltovaná sprchová čtvrtkruhová vanička objednejte levně! Vážení zákazníci, z důvodu krizových opatření prosíme, aby jste věnovali pozornost následujícím informacíOpět je možné objednávat zboží na dobírku, kdy zaplatíte dopravci kartou nebo přesnou částkou v hotovosti. Extra mělká pro dokonale estetické vyznění koupelny. Akrylátová čtvrtkruhová sprchová vanička.


Litá čtvrtkruhová vanička × - hluboká 14. Kč MEREO - Čtvrtkruhová sprchová vanička s oblým krytem sif. Jsou vyrobeny ze stoprocentniho akrylátového polymeru špičkové kvality, který se velice snadno udržuje. Samonosnou akrylátovou vaničku Deep by JIKA o výšce mm lze snadno.


Sprchová čtvrtkruhová vanička BETA z litého mramoru s profilovaným dnem. Výškově stavitelné nožičkou jsou součástí. Deep by Jika čtvrtkruhová akrylátová sprchová vanička 100x100.


Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Vaničky z keramiky se vyrábějí čtvercové, obdélníkové, čtvrtkruhové , nebo atypické. Polysan RENA L vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x80x4cm, R55 levá.


ROCKY 100x80xWell čtvrtkruhová mramorová vanička pravá -. RENO 90×Well vanička sprchová mramorová spe. Sprchový kout je po vaně hlavní dominantou koupelny. Koupit - Doprava zdarma Novinka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.