středa 21. března 2018

Betonová nádrž

Jestliže využijete dešťovou vodu na drtivou většinu činností, jež byste jinak zastávali s pitnou vodou, vrátí se vám počáteční investice v horizontu několika let. Betonová nádrž na šedou vodu, fekálie, zemědělské a jiné odpadní vody o objemu m3. Vnější izolace je dvojitá vrstva izolačního materiálu. Vpusť do nádrže je průměru 1mm s těsnící pryží.


K této nádrži je možné přikoupit vyvýšený límec - komínek a poklop na něj s. Zachytiť vodu je možné aj v sudoch, no tie disponujú objemom nanajvýš niekoľkých stoviek litrov (tie najväčšie zhruba 2– 3litrov). K dispozícii samozrejme máme aj väčšie nádoby, až do objemu m 3. Betonové jímky, které nabízíme, mají kapacitu 4m- 12m3. Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem. Vyvinutá výrobní technologie umožňuje snadné přizpůsobení velikosti nádrže nebo desky potřebám investora. Certifikované betónové žumpy.


Sme výrobca betónových žúmp. Naše žumpy sú použitelných ako betónová žumpa, septik, nádrž na dažďovú vodu, zberná nádrž a iné. POZOR ZMENA CIEN NÁDRŽÍ.


Vrchná krycia doska je lepená na nádrž. Betón je triedy Bvystužený ocelovými drôtmi hrubky - 14mm, prídavné zložky v betóne. Kompletní nádrž je tvořena spodním dílem (jímkou), víkem, vyrovnávacím komínkem a zákrytovou destičkou. Jímka je tvořena dnem a stěnami.


Víko nabízíme ve variantách B1(pojezd osobním automobilem) a D4(pojezd nákladními vozidly). V žádném případě nedoporučujeme přímý pojezd zákrytové destičky, pokud nelze vyloučit je vhodné osadit poklop jiného. Příslušenství k betonovým nádržím.


Nezapomeňte na příslušenství. K betonovým nádržím na dešťovou vodu patří také mnohé příslušenství. Velmi důležitou roli hraje především přejezdová.


Zajišťujeme dvouletou záruku na nádrž. Nabízíme nejnižší ceny v regionu. Neuvádíme je na našich webových stránkách protože z důvodu obav o vaši spokojenost sledujeme kroky konkurentů a vždy připravíme atraktivní nabídku za nejnižší cenu!


Betonová nádrž

Volejte a požádejte o cenu! Podzemní betonová nádrž může sloužit i pro zásobu protipožární vody v tzv. Na Vaši poptávku Vám nabídneme ekonomicky nejvýhodnější řešení pro retenční nádrž na retenci dešťových vod. Stejně tak Vám rádi navrhneme ekonomicky nejvhodnější řešení pro podzemní požární nádrž. Samonosná nebo na obetonovaní nebo do spodní vody Samonosná nádrž na vodu, kterou je možno použít také jako jímku (žumpu).


Je to veľmi dôležité, pretože iba tesná nádrž na žumpu eliminuje riziko znečistenia vody alebo pôdy. Nádrž není nutno o betonova t. Nami ponúkané betónové žumpy majú objem 4m- 12m3. Každá nádrž pozostáva z obyčajnej alebo nájazdovej dosky, betónového komína a liatinového alebo betónového prielezu. Naša spoločnosť má silné dopravné zázemie a vieme dodať zákazníkovi nádrž v čo.


Vícekomorový systém spočívá ve spojení jednokomorových nádrží, takže můžeme získat neomezenou kapacitu systému. Vícekomorové jímky se oceňuje individuálně v závislosti na kapacitě celého systému. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.