pátek 16. března 2018

Betonové jímky na dešťovou vodu

Hlavní předností betonové jímky na dešťovou vodu je její bytelnost. Ta je spojená s pevností, takže nádoba vydrží v zemi spousty let. Zároveň se nejedná o nijak extra těžkou jímku, takže její instalace není extrémně složitá. Velkou výhodou je i fakt, že betonovou jímku už není zapotřebí jistit proti sesouvající se zemině. Obetonování tedy není na rozdíl.


Akumulujte dešťovou vodu v nádrži nebo jímce. Naše betonové nádrže na vodu a jímky je možné využívat pro zachycení a zpětné užití dešťové vody. Nádrže na vodu zajišťují akumulaci dešťové vody pro další využití.


Zpracování odborného posudku pro DOTACI DEŠŤOVKA na nádrž na vodu za cenu 1. Námi nabízené betonové nádrže na dešťovou vodu do země se vyznačují kompaktním provedením. Kvalitní beton, jenž je jejím základem, dokáže bez problémů vydržet i několik desítek let bez jakýchkoli stop narušení povrchu. Navíc je součástí kompletu i ocelová. Nabízíme nejvyšší kvalitu výrobků.


Naše firma se již mnoho let specializuje na prodej bezodtokových železobetonových nádrží, které mají sloužit jako jímky , nádrže na močůvku a kejdu, a nádrží na dešťovou vodu. Všechny jsou vyrobeny z materiálů nejvyšší kvality. Sú vhodné zejména tam, kde je potřebný velký objem pro odpadní vodu a nelze napojení na kanalizaci. Mohou to být bytovky, farmy a jiné. Vyrábíme a dodáváme certifikované betonové jímky a septiky.


Doprava po ČR do 2-dnů. Domažlice Betonové jímky. Tyto nádrže se používají jako: betonové jímky , nádrže na dešťovou vodu , kejdu a odlučovače tuku. Betonové dvoukomorové jímky jsou vyrobeny z betonu B-2 který v průběhu lití je vibrovaný, což významně zlepšuje pevnost a těsnost nádrže. Splašková voda z jímky neprosakuje do okolní půdy a také spodní voda z půdy se nedostane do jímky.


Betonové jímky na dešťovou vodu

Obsah betonové jímky je nutné pravidelně kontrolovat a zajistit aby nevytékala do půdy. Splaškovou vodu v jímce jste povinni pravidelně vyprazdňovat za pomocí k tomu určených vozů a zařízení. Ostrava Betonové jímky.


Eshop s kvalitními výrobky na zpracování a využívání dešťové vody na Vašem pozemku. Vícekomorové betonové jímky jsou nádrže spojeny do řady, čímž je možné získat libovolnou kapacitu. Podzemní akumulační nádrže, čerpací technika, vsakovací moduly, filtrace a příslušenství. Jak využívat dešťovou vodu z betonové jímky : 1. Zalévání zahrady (ručně) Nejčastější důvo proč si lidé pořizují betonové jímky na dešťovou vodu. Zahrada spotřebuje spoustu vody, obzvlášť v horkých létech, které už začínají být typická i pro naši zeměpisnou šířku.


Výkop by měl být o metru větší než rozměry betonové nádrže. Dno jámy je vhodné vysypat 10cm násypem jemného kameniva o tloušťce cca 3mm. Rozměry jímky jsou uvedeny na naší webové stránce.


Představení jednoduchého systému hospodaření s dešťovou vodo. Přitom na pořízení takové jímky můžete také čerpat dotace, proto ani samotné pořizovací náklady nemusí být tak vysoké, jak byste na první pohled očekávali. Na pořízení jímky na dešťovou vodu existuje hned několik dotačních programů. Třeba díky Dobrezumpy. I když se specializujeme na betonové jímky , nabídka se neomezuje pouze na tento sortiment.


Podle potřeby dodáváme monolitické jímky a vícekomorové nádrže. Takto si můžete zvolit. Příbram Betonové jímky. Dotace pro vlastníky či stavebníky rodinných a bytových domů na využití srážkové a odpadní vody v domácnosti i na zahradě.


Plastové jímky (žumpy) jsou vhodné pouze do malých objemů a míst s vyloučeným výskytem spodní vody. Využití plastových jímek nebo žump vyšších objemů Vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.