pátek 2. března 2018

Bezrámové sprchové kouty

Tyto sprcháče a sprchové stěny se také neobejdou bez chromovaných profilů a praktickým systémem. Sprchové kouty s bezpečnostním sklem. V této kategorii nabízíme nejen sprchové kouty , ale i sprchové dveře, sprchové a vanové zástěny vyrobené z kvalitního mm nebo mm. Profily se obvykle vyrábí z hliníku. Druhý typ: Jsou bezrámové kabiny, obvykle jsou stavěné ve velkých koupelnách a jsou vyrobené z vysoce kvalitního skla a ocele.


Za pomocí nanotechnologie nanesené na klasickém skle, (což zamezí usazovaní nečistot na povrchu), nebo za pomocí skel Timelles, přímo určených pro výrobu sprchových koutů. Na skla Timeless nabízíme záruku let. Více informací o skle Timeless. Vyrábíme sprchové kouty pro vaše maximální potěšení.


Maximální variabilita a široká nabídka modelů sprchových koutů RAVAK vám pomůže splnit každý váš požadavek. Sortiment sprchových koutů RAVAK zahrnuje nepřeberné množství velikostí, tvarů, způsobů otevírání, barev i výplní. V kombinaci sprchové dveře a pevná boční stěna se ušetří práce na budování příčky pro vybudování niky, koupelna bude vzdušná a zůstane zachována výhoda čelního vstupu. Mezi populární řešení bezesporu patří sprchové kouty 80x80.


Bezrámové sprchové kouty

Nejběžnější tvary sprchových koutů jsou potom obdélníkové, čtvercové, rohové, čtvrtkruhové nebo různé atypické sprchové kouty. Moderní variantou nahrazující sprchový kout je použití sprchové stěny walk-in. SanSwiss – výrobce kvalitních sprchových koutů a sprchových vaniček, které v sobě kombinují skvělý design, maximální komfort a bezpečnost. Seznamte se s naší nabídkou.


Otevřené sprchové kouty. Bezrámové provedení v barvě stříbrná lesklá. Skleněné sprchové kouty na míru. Atypické sprchové kouty. Vanové zástěny na míru.


Levné sprchové kouty za akční ceny Nepropásněte příležitost vybavit se špičkovými sprchovými kouty , které vynikají nejen poctivou českou výrobou , ale i propracovaným designem. Pro vaše pohodlí jsme rozdělili sortiment sprchových koutů do kategorií podle rozměru nebo podle tvaru. Funkčnost je samozřejmě jako vždy na prvním místě, design by se ovšem taky neměl opomenout.


Nabízíme sprchové kouty s vaničkou, tedy jako kompletní řešení pro vaši koupelnu. Dělení sprchových koutů. Nabízené plastové kouty lze rozdělit do dvou základních produktových kategorií: První kategorii prezentují sprchové kouty s flexibilním lamelový systém shrnování, který lze přizpůsobit téměř každému montážnímu otvoru, kde úprava tohoto typu sprchového koutu na míru nepřekročí pracovních dnů (produkty s obrázky se žlutým pozadím). Pokud zařizujete novou koupelnu, u nás najdete sprchové kouty čtvrtkruhové, čtvercové, obdelníkové, atypické a nástěnné. Vše za příznivé ceny.


Bezrámové sprchové kouty

Hojně se využívají v menších koupelnách, kde nezabírají příliš místa, ale i přesto zůstávají dokonale funkční. Exkluzivní sprchové kouty s designovým pantem. Tyto bezrámové kouty směle konkurují světovým značkám. V nabídce máme sprchové kouty s vaničkou nebo na dlažbu, rámové i bezrámové , čtvrtkruhové, čtvercové, obdélníkové a mnoho dalších typů a atypů.


TIP: Ke sprchovému koutu patří i sifon a sprchová vanička. Pokud hledáte kvalitní sprchové kouty s vysokou životností, či bezrámové sprchové kouty nebo rohové sprchové kouty , tak možná právě pro Vás je ideální volbou tato sekce. Vybrali jsme pro Vás několik druhů moderních obkladů a dlažeb.


Bezrámové sprchové kouty

Tyto kouty jsou bezrámové , s nástěnnou lištou, walk in provedení, ale i vanové zástěny. Když se rozhodnete pro tyto výrobky, máte možnost těžit ze silného a kompetentního týmu s rozsáhlými odbornými znalostmi. Polorámové sprchové kouty s oboustranným otevíráním Luxusní hliníkové rámy, bezpečnostní sklo s ochrannou vrstvou pro skvělou údržbu a celá škála kombinací.


To je LEGA LIFT LINE, řada polorámových sprchových koutů s profily, které vám umožní otevírat dveře dovnitř i ven. Výplň sprcových dveří Altea je tvořena silným mm bezpečnostním sklem ve dvou provedeních, buďto se sklem čirým nebo matným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.