pátek 2. března 2018

Obdelnikova vana pro dva

Materiál akrylát smaltovaná ocel Řadit Filtrovat. POLYSAN EOLA oválná vana 190x113x48cm, bílá 15. Oválné vany jsou pro tuzemskou koupelnu stále čímsi nezvyklým, plným netušených objevů jak po stránce vzhledové, tak užitné. Obdelnikova vana pro dva Možnost plnohodnotné koupele. MARLENE 2obdélníková vana s podstavcem 200x90x48cm, bílá.


Riho vana pro dva Castello 180x1cm. Rohová vana pro dva LENA 1x 1cm. Robustní akrylátová rovná vana Hopa PADOVA s netradičně řešeným vnitřním prostorem. Koupelny vám představují obdélníkovou vanu Kaldewei CONODUO.


Vnitřní prostor obdélníkové vany je navržen a tvarově upraven jako vana pro dva. Rovná vana se hodí spíše do prostorově větších koupelen, kde si můžete maximálně užít komfort velké vany. Obdélníková vana Jika Mel.


Je zde však pár otázek, na které si musíte při výběru odpovědět. Rozměr z hlediska šířky většina z nás dopředu již zná, málokdo přemýšlí. Vana je prvek zabírající nejvíce místa z vaší koupelny a je tedy třeba věnovat dostatek času správnému výběru. V naší nabídce naleznete nespočet tvarů - vany obdélníkové, rohové, kulaté či zcela atypické.


Také výběr materiálů, ze kterých jsou vany vyrobeny, je široký. Dle materiálu dodáváme vany z akrylátu, smaltované, ale třeba také z litých. Máte-li pouze malou koupelnu, ale přesto se chcete koupat, máme pro vás vanu Classic o délce 1cm.


Pro lepší pohodlí a komfort si ke každé vaně můžete vybrat unikátní napouštění přepadem. Povrch vany je opatřen antibakteriální. K většině obdélníkových van nabízíme univerzální vanové zástěny i ergonomické čelní a boční panely. Besco Talia akrylátová vana 100x7 110x7 120x7 130x7 140x7 150xDélka vany 1cm. Načíst další položky (147) Hlavní nab.


Svým jednoduchým a elegantním obdélníkovým tvarem výborně zapadá tato vana do většiny designů koupelen. Vypsat všechny vany tohoto tvaru. Fotografie Vizualizace v interiéru Technické nákresy Dokumenty. Horká vana plná bublinek, vířivka, pohoda, relax… speciální vany pro dva jsou stvořené pro odpočinek. Mají zabudované kvalitní trysky a jejich nadčasový design padne do každé moderní koupelny.


Tyto vany jsou navržené pro dva , ale jistě je ocení i rodiny s dětmi. Nabízíme vám k nim i příslušenství, jako je. Pohodlí a prostor pro dva.


Prostorná a široká vana přináší záruku komfortního koupání. Vana Gentiana vám poskytne dost místa pro položení rukou na jejích širších lemech. Její sedátko zase milují děti, je příjemné ale i při sprchování nebo k odložení kosmetiky při koupeli. Akrylátová obdélníková vana XXL.


Obdelnikova vana pro dva

Když chcete skutečně velkou vanu. Vana XXL pohodlně usadí jak vysoké postavy, tak i ty drobnější jedince, kteří se mohou pohodlně zapřít o schůdek pod hladinou. Velkorysý a členitý prostor umožní ponoření celého těla od ramen až po kolena. Sanjet dezinfekční tablety pro masážní vanu 100ks.


Anatomicky tvarovaná masážní vana pro dva. Hydromasážní vany od předních výrobců Vagnerplast. Oválná vana nejvíce vynikne při montáži do prostoru, velmi trendy je také možnost jako zapuštěná vana do podlahy. Populární rohové vany nemohou chybět v bohaté řadě hydromasážních van se špičkovými hydroterapeutickými systémy (HTP). Vana s hydromasáží, levá černá, VARADERO v obchodě Beliani.


Unikátní oválné vany se zárukou let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.