pondělí 12. března 2018

Páková baterie dřezová

Kč (Eur) nejprodávanější. Páková stojánková dřezová baterie s otočným ramínkem. V chromovém provedení. Výška baterie je cm. Ramínko je ve výšce 1cm.


Rav Sázava baterie dřezová stojánková páková chrom SA006. Páková umyvadlová baterie 2s otočným výtokem, bez odtokové soupravy, výška baterie 3mm, těleso kov, povrchová úprava lesklý chrom. Odtokové souprava není standardní součástí dodávky a je nutno ji dokoupit zvlášť.


Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Tito výrobci dbají na vysoce kvalitní materiál a odolnou konstrukci. Baterie dřezové jsou v naší nabídce od výrobců jako je Well, Ravak nebo Hopa. Vodovodní baterie dřezové jsou vhodné do většiny klasických i designově moderních dřezů.


Páková baterie dřezová

Skladem (ks) dodání do hodin nebo ihned na prodejně. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. GROHE LOOP ( dřezová stojánková baterie - chrom - GROHE LOOP) páková dřezová baterie , DN (jednootvorová montáž) - kovová páka.


Páková baterie nástěnná do sprchy - sprchová baterie rozteč 1mm. Páková dřezová baterie se hodí pro jednoduchou regulaci průtokového množství a teploty vody. Chromovaná baterie má klasický tvar. Je vybavena směšovací tryskou a osvědčenou keramickou kartuší.


Rovněž přiložené připojovací hadice jsou v souladu s aktuální legislativou pro pitnou vodu. Stojánková baterie je vhodná. Připojení měděnými trubičkami. Kvalitní dřezová vodovodní baterie Německé kvality.


Nejen milovníkům hudby se bude jistě líbit krásný tvar dřezové baterie FLUTE. Tato dřezová stojánková páková baterie s otočným ramínkem je obohacená o praktickou vytahovací spršku. Moderní vzhled baterie FLUTE skvěle zapadne do každé kuchyně. Páková nástěnná dřezová baterie s elektrickým ohřevem vody. V provedení bílá a chrom.


Blackie je vyrobena z kvalitní mosazi s elegantním matným černým povrchem. Dodávána včetně flexibilních pancéřových přívodních hadiček. Svítící baterie umyvadlová (vanová) páková , keramická kart. Retro páková stojánková vodovodní baterie do kuchyně s výsuvnou sprchou v povrchové úpravě chrom. Dřezovou baterii nabízímé.


Mosazná páková baterie Provence je vhodná ke dřezu, popř. Baterie má otáčení hrdlo o 360°, keramickou kartuši 35mm, perlátor, pohodlné pákové ovladání. Porovnání cen pakova baterie smesovaci, srovnání cen pakova baterie smesovaci na portálu HLEDEJCENY.


Páková baterie dřezová

Prohlédněte si sekci Baterie a sprchový program a vyberte si. Nejpopulárnější české vodovodní baterie značek Metalia, Titania, Nobless nebo La Torre ve značkovém e-shopu Novaservis. Umyvadlová podomítková.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.