pátek 16. března 2018

Projektant elektro praha

Advantage Consulting, s. Nabídnutá (minimální) mzda za pracovní úvazek je dohodou. Tato nabídka volného pracovního místa byla na našem serveru naposledy. Bonusy Stravenky, Týdnů Dovolené, Cafeterie, 13.


Projektant elektro praha

Plat, Příspěvek Na MultiSport Kartu A Penzijní Připojištění. BAVILA BY VÁS TATO PRÁCE? ELEKTRO - PROJEKCE s. V čele firmy, která je nyní vedena jako společnost s ručením omezeným, stojí její zakladatel Ing.


Společnost EHV projekt s. Platné osvědčení o odborné způsobilosti v rozsahu činnosti projektant instalací elektrických zařízení podle § Vyhlášky č. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Tento inzerát již NENÍ AKTIVNÍ. Kontakt nelze zobrazit! Nezoufejte, našli jsme pro Vás podobné aktivní nabídky. Masarykova Univerzita Brno.


Projektant elektro praha

Právnická fakulta kombinované studium Právní specializ. Praha (okres Praha hl.m.) Brn. Zvládáš práce v programu AutoCAD? Chceš se stát součástí našeho týmu v Praze, kde máme kancelář ve skvělé lokalitě? Jsme významný evropský dodavatel řešení v oblasti průmyslové automatizace a výrobních informačních systémů.


OilGas, chemie, farmacie. Vyznáte se v elektrokonstrukci a chcete se dále rozvíjet? Rozumíte silnoproudu?


Projektant elektro praha

Projektování elektrického vedení sítí vvn, vn, nn a DTS CO BY MĚL NÁŠ PROJEKTANT SPLŇOVAT? Elektromont Brno, akciová společnost Brno. Velká výhoda je autorizační razítko (Autorizovaný elektro projektant ) (Autorizovaný technik) Můžete být i člověk, který je elektrikář a je schopen si věci sám navrhnout a realizovat. Pohybujete se v energetice - výpočty návratností, návrhy technologických celků a systémů.


Jsme projektová, konzultační a inženýrská společnost v oblasti staveb vodního hospodářství s předním postavením na českém. Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti. Přípojky elektro , hlavní rozvody.


Venkovní obecní a firemní sítě NN a VN včetně trafostanic do 22kV. Elektrické přípojky 400V pro novostavby a rekonstrukce. Autorizovaný projektant elektro nabízí externí spolupráci firmám i jednotlivcům vypracování PD všech stupňů. Praxe více než let v oboru, na hladině VN, NN (průmyslová i bytová výstavba), veškeré slaboproudé rozvody ( EPS, EZS, CCTV, KSK apod.), ukázky PD pochopitelně doložím.


Hledáme někoho, kdo je technicky zaměřen, výhodou jsou zkušenosti v oboru telekomunikací, znalost tvorby a přípravy projektové dokumentace a práce v CADu. Pokud Vás nabídka zaujala, máte zkušenosti. Místo pracoviště - Brno. Konstruktér, vývojový pracovník.


Stavbyvedoucí montážních prací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.