úterý 20. března 2018

Rako inspirace 2018

Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Návštěvou autorizované prodejny RAKO získáte nejen přehled o obkladech, sanitě a stavební chemii, ale také. Společnost LASSELSBERGER, s. Novou kolekci letos tvoří celkem pět nových sérií. Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR.


Tradici české značky RAKO zachovává a rozvíjí více než 1let. V závěru loňského roku bylo v Praze Čestlicích slavnostně otevřeno největší interiérové studio - Fórum Hanák. RAKO je generálním partnerem Cechů obkladačů ČR z. This video is unavailable. Katalogy produktů značky RAKO si můžete prohlédnout online nebo stáhnout do pdf.


Pro správnou funkci webových stránek musíte mít povolený JavaScript. V těchto dnech seznamuje marketingové oddělení s novinkami své kolegy z tuzemského a exportních oddělení. Na interní školení navazují prezentace pro naše autorizované partnery. Fotogalerie návrhů nejen moderních kuchyní, koupelen a podlah.


Materiál Vám zdarma zašleme na Vámi uvedenou adresu. Přijďte si k nám prohlédnout vzorové koupelny, kuchyně a další realizace s obklady a dlažbou RAKO. Vzorkovna není prodejním místem, slouží k prezentaci výrobků značky RAKO. Série Mano se nechala inspirovat kořeny tradiční výroby keramiky. Nová letošní série značky RAKO , nazvaná Mano, se nechala inspirovat kořeny tradiční výroby keramiky.


Stylový charakter obkládaček a laskavá barevnost vyniknou jak v rustikálních, venkovských interiérech, tak i moderních koupelnách a kuchyních. Na dokonalou souhru jednotlivých prostorů bytu sází nová kolekce značky RAKO. Kuchyňské série obkladů jsou. BOA – RAKO od designéra RAKO.


COMO – RAKO od designéra RAKO. BG BELLAGIO DelConca. Výsledek obrázku pro obklad fashion rako inspirace. Využijte naše fota pro inspiraci. Novinky a trendy ze světa bydlení.


Ukázky nejrůznějších stylových řešení koupelen a kuchyní. Inšpiratívne témy a tipy, ako si vkusne a funkčne zariadiť interiér. Ukážky najrôznejších štýlových riešení kúpeľní a kuchýň. Přihlášku, fotografie a ofocený útržek zaplacené složenky, nebo potvrzení o bankovním převodu, zašlete do 30.


Rako inspirace 2018

Značka keramických obkladů RAKO , které se v Rakovníku začaly vyrábět právě před 1lety, v aquaparku nechybí. Koronavirus COVID-- omezení provozu Vážení zákazníci, na základě nového nařízení vlády budou naše prodejny od 9. Inspirace pro vaši koupelnu a kuchyni. RAKO OBJECT – complex solution With this series of products focused on high technical requirements the range of RAKO OBJECT ceramics, totally transforme presents an integrated system of mutually complementary products for architects, designers and experts.


Prodej obkladů a dlažeb české i zahraniční výroby a kompletního. Rako Tulip obklad 18x3hnědý. Vaší vysněnou koupelnu si můžete vybrat na našem e-shopu, nebo navštívit naše vzorkovny. Dostatek inspirace pro novou koupelnu – tak vystavujeme vzorové. Blahoslav na svého majitele.


Touha faráře Bílka tedy zcela naplněna nebyla. Sháníte inspiraci pro vaši novou koupelnu? Podívejte se do naší fotogalerie plné nápadů. Vytvořte z vaší koupeny místo, že ve kterém se budete cítit jako v ráji.


Sledujte fotogalerii koupelen! RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny. Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se. Prahy téma: KOUZELNÉ HODINY nákresy a tvorba prototypů hodin 11. Keramická krabička 14.


Zvířátka - barevné provedení 7. Vánoční skřítek, andílek 12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.