čtvrtek 15. března 2018

Sprchové boxy s nízkou vaničkou

Sprchové boxy s nízkou vaničkou jsou s různými výbavami. U nás najdete jednoduché sprchové boxy , které jsou vybaveny pouze baterií nebo také sprchové boxy s bohatou výbavou hydromasážních prvků, sedátek nebo poliček. V nabídce máme sprchové boxy čtvrtkruhové, čtvercové nebo obdélníkové. Ze široké nabídky si jistě vyberete ten nejlepší skleněný sprchový box přesně dle Vašich představ a požadavků, například masážní box s nízkou vaničkou z litého mramoru, která Vám zajistí velmi dlouhou životnost.


Pokud zvažujete koupi sprchového boxu, neváhejte nás kontaktovat rádi vám poradíme.

Hydromasážní sprchové boxy lze rozdělit na boxy s párou a bez. Postačí pancéřovanými hadicemi (až m) připojit teplou a studenou vodu do boxu. V případě boxu s osvětlením nebo integrovaným rádiem, je potřeba přívod elektřiny (trafo 220V - zásuvka nebo jistič). Rozdělení masážních boxů. Masážní boxy s nízkou vaničkou dělíme z hledista otevřenosti stropu.


Nabízíme několik typů sprchových boxů s nízkou vaničkou - Jsou vyvinuty podle požadavků našich zákazníků, kteří si přáli jednoduchý sprchový box bez elektrického vybavení s jednoduchou údržbou a moderním designem. Zpravidla bývají pořizovány sprchové boxy 80xa sprchové boxy 90x90. V případě potřeby ale dnes rozhodně není problém pořídit si sprchový box na míru.

Zdraví bezpochyby utuží masážní sprchové boxy. Hladký provoz zajišťují zdvojená horní kolečka, která jsou vsazena do pojezdů. Kolečka lze z pojezdu jednoduše vycvaknout, což vám usnadní údržbu sprchového boxu. Díky tomuto typu otevírání zůstanou sprchové dveře neustále uvnitř boxu, díky čemuž box zapadne i do. Kvalitní výrobky za bezkonkurenční ceny, to jsou masážní a sprchové boxy od nás.


Další druh relaxace a odpočinku ve Vaší koupelně nebo wellness místnosti. Doporučujeme jako druhý výrobek například k infrasauně. Sprchový box BIANCA vyniká svými čistými bílými liniemi. U sprchového boxu Bianca se. Nabízíme sprchové kouty s vaničkou , tedy jako kompletní řešení pro vaši koupelnu.


Dělení sprchových koutů. Pro delší životnost se dnes sprchové boxy dodávají s vaničkou z litého mramoru. Jsou vhodné zejména pro rychlé osprchování a téměř bezbariérový vstup, neboť boxy s nízkou vaničkou umožňují.


SPRCHOVÉ DVEŘE DRAGON 5. AKCE čtvrtkruhová sprchová zástěna 900x900x. Můžeme Vám nabídnout mnoho sprchových koutů, aby splnili Vaši představu. S naším sprchovým koutem s hlubokou a nízkou vaničkou budete jistě spokojeni.

Sprchovou zástěnu nabízíme v dobré kvalitě a za dobrou cenu. U nás si vyberete mnoho sprchových koutů, jak s nízkou. V našej ponuke nájdete sprchové boxy za dostupné ceny v rôznych prevedeniach či už s nízkou alebo vysokou vaničkou.


Zobrazujú sa výsledky 1– z 96. Portland neo 8- sprchový kout čtvrtkruhový 80xpro hlubokou vaničku. Potom si zamilujete sprchové masážne boxy , ktoré vám ponúka WellMall.


Máme pre vás masážne boxy s nízkou aj vysokou vaničkou. Oceníte tiež naše masážne boxy s parným generátorom, ktorý vám dodá ešte viac pohodlia a relaxácie. Navyše kvôli nim nemusíte mať veľkú kúpeľňu.


Majú malé požiadavky na priestor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.