úterý 6. března 2018

Sprchové dveře posuvné

Sprchové dveře posuvné

Levné sprchové dveře do niky a dveře posuvné - velký výběr naleznete online na BauMax. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu! Posuvný systém však získává pár bodů navíc pro jeden drobný detail – při otevírání dveří před výstupem ze sprchového koutu ven není třeba couvnout ani o píď.


Sprchové dveře posuvné

Do sprchových koutů různých tvarů sprchové dveře posuvné , skládací, sprchové dveře do niky z čirého či matného skla. Užijte si potěšení ze sprchování. Vybírejte je především podle rozměrů, způsobu otevírání a typu výplně, aby se vám do koupelny hodily. Sprchové dveře se stejně jako sprchové kouty instalují na vaničku nebo na dlažbu.


V nabídce máme jednokřídlé, dvoukřídlé, s pevnou stěnou v rovině, posuvné , zalamovací a další. Základem je čiré sklo, ale. Nezapomínáme ani na populární sprchové dveře do niky , které končí nejčastěji ve virtuálních košících našich spokojených zákazníků. Jediné posuvné sprchové dveře jsou nejjednodušším řešením.


Jak název napovídá, dveře kabiny se skládají z jednoho posuvného prvku. Pohyblivé křídlo je namontováno na válečcích, které se pohybují po vodící liště. Jednoduché posuvné dveře budou ladit s malým sprchovým koutem. Bohužel jedno posuvné křídlo není pro větší kabiny velmi dobrým řešením.


Posuvné sprchové dveře se vám budou hodit všude tam, kde počítáte v koupelně s každým centimetrem. Posuvné dveře nevyžadují žádný pracovní prostor - jsou proto vhodné i do opravdu mělkých. Nabízíme vám sprchové dveře do niky v různých rozměrech.


Určitě si tedy vyberete. V odolném a stabilním hliníkovém rámu je uložené bezpečnostní sklo, které je u vybraných modelů opatřené speciální povrchovou vrstvou RothETC. Oproti tomu v plastovém rámu je uložena polystyrolová výplň, nebo shrnovací část z transparentních profilů, která je odolná vůči nárazům. Moderní posuvné sprchové dveře NICOL patří mezi luxusní kousky mezi dveřmi.


Působí vzdušně a čistě a ani opticky Vám nezmenší prostor koupelny. Skladem - ihned k odeslání (ks) Značka: ROSS. Detail produktu Do obchodu. Při výběru není nutné specifikovat levé nebo pravé provedení.


Jednoduše se způsob otevírání určí při montáži. Vanička není součastí dveří. Jakmile tedy máte rozvržení hotovo, můžete se pustit od výběru. Nestárnoucí klasikou jsou dveře posuvné. Ty najdou své uplatnění.


MODERNÍ SPRCHOVÉ DVEŘE ZA JEDINEČNÉ CENY Výklopné či posuvné sprchové dveře pro moderní koupelnu Ideální řešení do niky i sprchové koutu. Připravili jsme pro vás nabídku sprchových dveří a sprchových zástěn v těch nejoblíbenějších designech, které lze v současné době na evropském trhu nalézt. Posuvné otvírání sprchových dveří je navrženo jako univerzální, pravé i levé provedení. Výplň dveří je z 6mm skla. XXL posuvné sprchové dveře pro instalaci do niky.


Sprchové dveře posuvné

Robustní konstrukce z hliníkových profilů, které nekorodují. Bezpečnostní kalené sklo TRANSPARENT o síle mm, povrchová úprava NANOGLASS usnadňující údržbu a chránící sklo před vodním kamenem je ZDARMA. Vyrobeny jsou z nejmodernějších materiálů jako je bezpečnostní sklo, chrom a hliník vysoké kvality. Dodávané sprchové dveře je možné otevírat směrem ven ze sprchy nebo dovnitř, záleží na místu v koupelně a preferencích zákazníka. Při plánování rozměrů niky pamatujte, že standartní rozpětí dveří je od sedmdesáti centimetrů do metru.


Ovšem pouze po deseti centimetrech. Maximální možná odchylka rozměrů je jeden centimetr na obě strany. Takže pokud máte rozměr průchodu do niky osmsettřicetpět, musíte si nechat udělat dveře na přesný rozměr. Ideální dveře pro vytvoření sprchovacího prostoru z niky (tj. vyzděný prostor se třemi stěnami) v rozměrech 8 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.