pondělí 2. dubna 2018

Bazénové trysky

Vybavení pro bazén V nabídce sortimentu Vágner Pool najdete kompletní vybavení pro vaše bazény: madla, whirlpooly a vířivky, skimmery, trysky, přelivové rošty, žebříky a schodiště, bazénové zastřešení, vodní atrakce i náhradní díly a příslušenství. Trysky bývají osazeny kuličkou pro možnost regulace průtoku a směru proudění vody. Při výběru bazénových trysek je třeba zohlednit typ bazénu, do kterého budou instalovány.


Trysky do předvyrobených bazénů (plastové, polypropylenové) mají těsnění a kontramatku pro dotažení trysky k bazénu, často se označují jako trysky pro „prefa“ bazény. Směr proudění vody z bazénové trysky lze nastavit středovou kuličkou.

Trysky do bazénu slouží k cirkulaci vody a vracení přefiltrované vody z filtrace zpět do bazénu. Bazénové trysky Bazénové trysky. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Dnová tryska regulovatelná - beton. Vyčištěnou vodu z filtrace vpouštějí vratné trysky zpět do bazénu.


Důležité je, kam vratné trysky ústí. Záleží na konkrétním tvaru bazénu. Pokud si nejste jisti správnou tryskou rádi Vám pomůžeme a.

Vratné bazénové trysky jsou většinou umístěny ve stěně bazénu. V nabídce jsou i regulovatelné bazénové trysky určené do dna bazénu. Pomocí trysek se vrací přefiltrovaná a upravená voda zpět do bazénu.


Stěnové bazénové trysky mají kulisu, pro směrování proudu vody. U některých trysek např. Trysky bývajú osadené guľôčkou pre možnosť regulácie prietoku a smeru prúdenia vody. Pri výbere bazénových trysiek je potrebné zohľadniť typ bazéna, do ktorého budú inštalované. Trysky do predvyrobených bazénov (plastové, polypropylenové) majú tesnenie a kontramatku pre dotiahnutie trysky k bazénu, často sa označujú ako trysky pre „prefa“ bazény.


Barevné bazénové trysky od francouzského výrobce Procopi v provedení černá, šedá, modrá, zelená a béžová. Trysky Procopi se dodávají s těsněním, protipřírubou a šrouby, lze. Kulička trysky umožňuje pohodlně nastavovat směr proudění vody dle aktuálních požadavků. Ve zvolené poloze je zajištěna dotažením horního plastového prstence.


Jednotlivé díly bazénové stěnové trysky jsou vyrobeny z hladkého a vysoce odolného plastu bílé barvy. Dodávame bazénové trysky stenové a podlahové pre fóliové aj betónové bazény. Správny počet a umiestnenie bazénových trysiek je veľmi dôležité pre riadne fungovanie cirkulácie bazéna.


Prečistenú vodu z filtrácie vpúštajú vratné trysky späť do bazéna.

Dôležité je, kam vratné trysky ústia. Pokiaľ si nie ste istí správnou tryskou radi Vám pomôžeme a. Směrování trysky se provádí zevnitř bazénu. Sprchové vaničky na stání.


Zbylé dvě trysky jsou pak umístěny těsně pod hladinou naproti skimmeru a zajišťují pohyb vodní hladiny směrem k odsávacímu místu a tím dochází k odstraňování plovoucích nečistot z vodní hladiny. Správný počet a umístění bazénových trysek je velmi důležité pro řádné fungování cirkulace bazénu. Dokonalá cirkulace bazénové vody zajistí rovnoměrné promíchání bazénové chemie, odvede většinu mechanických nečistot do skimmeru nebo přepadových žlábků. Lepidlo na spojování flexi hadic, PVC trubek a dalších fitinek. Nezbytné pro spojení prvků bazénu jako je skimmer, trysky a filtrace.


Délka průchodky je 3mm, čímž postačuje pro většinu bazénů. V případě potřeby je možné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.