pondělí 2. dubna 2018

Cistic skel

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prostředek se jednoduše aplikuje, nezanechává. S ochranou proti znovuušpinění.


Bez účinku na povrstvených skleněných plochách. RM 5Čistič skel - koncentrát pro čištění všech voděodolných, hladkých povrchů, jako jsou sklo, okna, zrcadla, sprchové kouty atd. Déšť rychleji steče a prostředek zpomalí opětovné znečištění.


Přípravky proti mlžení – brání zamlžování po dobu několika týdnů. Odstraňovače hmyzu – účinně odstraňují veškerý hmyz přilepený na skle a kapotě. Pro dokonalé čištění.


Dezinfikuje, odmastí a naleští. Okamžitě odstraňuje zbytky hmyzu z čelních skel , světlometů a zrcadel a zanechává povrchy zcela beze šmouh. Speciální akční cenová nabídka AKTIV FRčistič krbového skla 0. Kč s DPH dodává firma ROLDECO, spol. Hodnocení produktu: ().


KÄRCHER RM 5PROFI 6. Koncentrovaný čistič skel a oken pro čištění všech skleněných ploch a zrcadel bez zanechávání šmouh. Vybírejte si Čističe oken a skel podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Unikátní čistič krbových skel. Na trhu budete zbytečně hledat lepší. Snadno a rychle vyčistí začouzená skla krbů, pecí a kamen.


Vyznačuje se ohromnou čisticí schopností a. Zanechává příjemnou vůni Jablka. Tento univerzální čistící prostředek najde uplatnění také v domácnosti k čištění oken. Pracuje jednoduše tak, aby jste byli spokojeni!


Položek k zobrazení: 2. VYČISTÍ – ODMASTÍ - BEZE ŠMOUH Brilantní lesk a dokonalá čistota - pro sklo a plastové povrchy Čistič skel je speciálně vyvinutý rychleschnoucí prostředek, který účinně odstraňuje veškeré nečistoty jako je prach, mastnota, stopy nikotinu, mrtvá těla hmyzu, míza ze stromů, ze všech hladkých povrchů skel a plastů. Smart Cleaners Chimney Cleaning Log Čistič krbových skel. Jednoduchá aplikace okamžitě revitalizuje. Koch Glass Cleaner l - Popis přípravku: Glass Cleaner je čistící přípravek na čistění sklel a všechny hladkých povrchů na vozidlech, budovách atd.


Cistic skel

Rychle se rozetře a skleněné plochy se beze šmouh vyčistí. Přípravek proti zamlžování oken, zvyšuje bezpečnost jízdy. Odstraňuje nečistoty, jako olej, tuk, hmyz apod. Spolehlivě čistí i houževnatá znečištění jako jsou povlaky od cigaretového kouře a prachu. Na povrchu vytváří ochrannou vrstvu bránící dalšímu znečištění a orosení.


Vhodný i pro čištění brýlí a průzorů motocyklových helem. SONAX Historie jednoho z největších. Koncentrát čističe skel , ředění cca 1:s vodou, obsah 5ml, čištění všech skleněných ploch, zrcadel, bez zanechávání šmouh, odstraňuje i pevně ulpívající nečistoty.


Doporučujeme pro použití s aku stěrkami na okna. Extra silný prostředek speciálně vyvinutý pro rychlé a kvalitní vyčištění skel krbů a krbových kamen. Lze použít i na odmaštění skla vaší trouby, kuchyňského grilu, fritovacích hrnců atd. Na větší mastnoty a připálené tuky na fritézách a pánvích doporučujeme řešit ponorem do. Cistic okenních skel Active 4ml, technický list.


Bezpečnostní list: SPREJ ZA ČIŠĆENE ZASLONA 4ml Art. Nalezeno: 1produktů. Kärcher Kärcher Gelový čistič skel. Veškeré informace o produktu. Krbík čistič krbových skel a grilů 4ml - účinný prostředek na odmašťování a čištění lehkého povlaku sazí, mastnoty a dehtu ze skleněných dvířek kamen a krbů.


Vhodný k odstranění mastných a zašlých nečistot z povrchu grilů a jeho příslušenství. Použití: NEPOUŽÍVEJTE NA ROZPÁLENÝ POVRCH! Nastříkejte na čištěnou plochu, nechejte 3-min. Ušetřete si čas, a přesto mějte vždy krásně čistá okna!


V jediném kroku to zvládnete pouze s novým inovativním čističem oken Kobold VG1od Vorwerku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.