středa 11. dubna 2018

Betonova jimka

Kvalitní betonové jímky s certifikátem a dovozem po celé České republice. Betonové jímky s vysokou pevností a dlouhou životností. Nízké ceny, montáž zdarma. Jímky jsou vyrobeny z vibrovaného betonu B-2 s žebry vyztuženými pomocí ocelových tyčí o průměru od 8Ø do 14Ø , chráněny dvojitou kaučukovo-asfaltovou hmotou s přídavkem speciální těsnící směsi.


Betonova jimka

Vícekomorový systém spočívá ve spojení jednokomorových nádrží, takže můžeme získat neomezenou kapacitu systému. Vícekomorové jímky se oceňuje individuálně v závislosti na kapacitě celého systému. Vyrábíme betonové jímky, septiky, žumpy, vodoměrné šachty a retenční nádrže. Montujeme kompletní septiky žumpy jímky, čov. Hledáte betonovou podzemní nádrž o objemu m³?


Jaké jsou její rozměry? Jakou je potřeba vykopat jámu? Jaká je cena a náklady na dopravu? Vyrábíme a montujeme betonové jímky, septiky, žumpy a retenční nádrže.


Doprava v rámci celé České republiky. Komplexní dodávky betonových jímek Gama. Dovezeme Gama jímku nákladní dopravou.


Provedeme výkopové práce pro jímku a poté jí usadíme jeřábem. Sú vhodné zejména tam, kde je potřebný velký objem pro odpadní vodu a nelze napojení na kanalizaci. Osazení betonové jímky. Spolehlivý a pevný spoj mezi betonovou nádrží, betonovou deskou a komínkem je zajištěn odolným flexi lepidlem, které časem nepopraská a zajistí dlouhotrvající voděodolnost žumpy. Rozměr výkopu pro jímku m³.


Před instalací jímky je nutno připravit vhodnou jámu. Pro další informace o jímkách nás neváhejte kontaktovat na: Ing. TRIALSTAV Plzeň - zde najdete náš sortiment betonových jímek, nádrží na dešťovou vodu, septiků a žump. Všechny jímky, nádrže na vodu, septiky a žumpy jsme schopni dodat z našeho skladu v Plzni.


Jímku jsem koupil od firmy Ekomont Havel. Vybral jsem obdélníkovou jímku s označením SL 1s objemem 13m 3. Domluvil jsem s jedním ze sousedů, který také plánoval jímku koupit, a koupili jsme oba jímku od stejného dodavatele a to pro nás znamenalo úsporu na dopravě, protože dopravce přivezl obě jímky na jednou. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Usazení a montáž zdarma.


Naše firma se již mnoho let specializuje na prodej bezodtokových železobetonových nádrží, které mají sloužit jako jímky, nádrže na močůvku a kejdu, a nádrží na dešťovou vodu. Nabízíme nejvyšší kvalitu výrobků. Dům a zahrada - Betonova jimka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Naše společnost se zabývá již několik let výrobou a následným prodejem železobetonových nádrží (žump). Prodáváme a montujeme kvalitní monolitické nádrže s železobetonovou konstrukcí vhodné jako jímky na dešťovou vodu, čističky odpadních vo žumpy a septiky.


Chemické přípravky na tmelení, ošetření, ochranu a údržbu přírodního a umělého kamene. Dodáváme poklopy zátěžové třídy A(15kN), B1(125kN) a D4(400kN).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.