čtvrtek 12. dubna 2018

Betonová nádrž na vodu

Jestliže využijete dešťovou vodu na drtivou většinu činností, jež byste jinak zastávali s pitnou vodou, vrátí se vám počáteční investice v horizontu několika let. Zachytiť vodu je možné aj v sudoch, no tie disponujú objemom nanajvýš niekoľkých stoviek litrov (tie najväčšie zhruba 2– 3litrov). K dispozícii samozrejme máme aj väčšie nádoby, až do objemu m 3. Jak velkou betonovou nádrž na dešťovou vodu zvolit?


Záleží na tom, jestli aktuálně hodláte dešťovou vodou zalévat, anebo ji potřebujete také na další užitné činnosti v domácnosti. V prvním případě by mohla postačit i varianta s menším objemem pohybujícím se třeba kolem m³. Jinak se ale spíše vyplatí volit nádrže s objemem spíše dvojnásobným. Nádrže na vodu zajišťují akumulaci dešťové vody pro další využití. Zpracování odborného posudku pro DOTACI DEŠŤOVKA na nádrž na vodu za cenu 1. Díky betonové nádrži na vodu můžete dešťovou vodu zadrženou v nádrži využívat pro závlahu zahrady nebo v domácnosti.


Pokud vás zajímá cena, přejděte na náš kompletní ceník. Vnější izolace je dvojitá vrstva izolačního materiálu. Vpusť do nádrže je průměru 1mm s těsnící pryží.


Betonová nádrž na vodu

K této nádrži je možné přikoupit vyvýšený límec - komínek a poklop na něj s. Dešťová voda ušetří až polovinu výdajů za vodu v domácnosti. Nádrž na dešťovou vodu má čím dál vyšší popularitu. Zatímco voda zachycená v sudech pod okapy má zužitkování především na záhonech, dešťová voda v nádržích najde uplatnění v celé řadě domácích činností – od úklidu, splachování WC až po praní prádla.


Naše žumpy sú použitelných ako betónová žumpa, septik, nádrž na dažďovú vodu , nádrž na hnoj, zberná nádrž , odlučovač tukov, pivnica a iné. Ja už jamu na daždovú vodu tiež mam-30m3. Nádrž se skládá ze dvou částí, které jsou spojeny nepropustnou maltovou směsí. Naše samonosné jímky na dešťovou vodu není nutné obetonovávat a jejich instalace je tak velmi jednoduchá.


Betonová nádrž na vodu

Pokud si nevíte s výběrem nádrže rady, přečtěte si článek na našem blogu, ve kterém Vám poradíme, jak vybrat vhodnou nádrž na dešťovou vodu nebo nás neváhejte kontaktovat. Usazení bez betonáže, pouze štěrk. Betonová jímka na dešťovou vodu , plně samonosná. Poklop a komín je součástí dodávky.


Jsme výrobce betonových nádrží použitelných jako betonová žumpa, septik, nádrž na dešťovou vodu , nádrž na hnůj, sběrná nádrž , odlučovač tuků, sklep. Naša společnost má silné dopravní zázemí a umíme dodat zákazníkovi nádrž v co nejkratší době od objednání. Samonosná nádrž na dešťovou vodu představuje optimální řešení pro domácnosti i větší objekty. Instalace nádrže na vodu je naprosto triviální.


V podstatě potřebujete pouze techniku pro vyhloubení potřebného výkopu. Díky tomu, že je nádrž na vodu samonosná, nemusíte mít obavy, že ji mohla okolní zemina nějakým způsobem ohrozit. Voda v nádrži se bude. Nádoba je vhodná na dešťovou vodu , mošt i uskladnění obilí.


Jedná se o technologii budoucnosti, která zaručuje prvotřídní stabilitu. Nádrže jsou monolitické, což znamená, že jsou bez svárů a lepení vyrobeny z jednoho kusu. Námi nabízené nádrže jsou vyráběny v Německu.


Betonová nádrž na vodu

SEPTIK samonosný – hranatý m³ (NJS-SP-4) 04. POZOR ZMENA CIEN NÁDRŽÍ. Vrchná krycia doska je lepená na nádrž.


Betón je triedy Bvystužený ocelovými drôtmi hrubky - 14mm, prídavné zložky v betóne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.