pondělí 16. dubna 2018

Betonova zumpa

POZOR ZMENA CIEN NÁDRŽÍ. Vrchná krycia doska je lepená na nádrž. Betón je triedy Bvystužený ocelovými drôtmi hrubky - 14mm, prídavné zložky v betóne. Zaisťujeme najlacnejšie ceny v regióne betónové žumpy.


Ponúkame 6-ročnú záruku. Podmienkou pre uloženie do výkopu a následná montáž je podmienená dostupnosťou pre transportné vozidlá. Montáž nieje predmetom fakturácie a je chápaná ako pridaná hodnota pre zákazníka preto nepodlieha prípadnej.


Doprava v rámci celej Slovenskej Republiky. Certifikované betónové žumpy. Sme výrobca betónových žúmp.


Naše žumpy sú použitelných ako betónová žumpa, septik, nádrž na dažďovú vodu, zberná nádrž a iné. Nabízíme samonosné betonové nádrže vhodné na žumpy, jímky, septiky nebo jako nádrže na dešťovou vodu. Naša spoločnosť sa už viacero rokov špecializuje na predaj bezodtokových železobetónových nádrži s ich určením na žumpy, nádrži na močovku a hnojovicu aj zásobníkov na dažďovú vodu. Vyrábame a predávame certifikované betónové žumpy. Dovezieme a osadíme kdekoľvek v rámci SR.


Naše betónové žumpy majú dlhú životnosť a vysokú pevnosť. Zabezpečíme dodávku vrátane dopravy a osadenia betónovej žumpy. Kvalitné betónové žumpy od spoľahlivého dodávateľa betónových výrobkov. Adresa: db Betonové jímky s. Kč Nove typy nízké 8m 3. Je teda nutné ju pravidelne vyvážať.


Slúži pre zachytenie a akumuláciu odpadovej vody z objektov, ako sú napríklad chalupy, chaty, rôzne prevádzky, rodinné domy ale aj obchody, dielne, reštaurácie, penzióny a poľnohospodárske stavby. Jednokomorová betónová žumpa je skvelým riešením na zadržiavanie odpadovej alebo dažďovej vody. K nádrži dostanete certifikát a písomnú záruku. Cena je bez dovozu s osadením zdarma. Dovoz po celé České republice do dní.


Nami ponúkané nádrže sú vhodné ako bezodtokové žumpy,septyky , zadržiavače močovky. Taktiež je nádrže možné použiť ako sedimentačné alebo zásobarne vody. Węglobud je jednou z významných spoločností pôsobiacich v krajine, zaoberajúcou sa výrobou a predajom betónových nádrží používaných prevažne pre betónové žumpy. Ako pisem, betonova koli pristupu zial neprichadza do uvahy, plast je asi jedina moznost. Pisete, ze sklolaminatova je pri spodnej vode vhodnejsia, preco je to tak?


Chapem to spravne, ze prepojene IBC by v pripade zaliatia betonom boli tiez myslitelnou alternativou? Navrhneme vám nejvhodnější řešení. Naše kvalitné plastové nádrže alebo žumpy sa využívajú predovšetkým pre skladovanie odpadových a splaškových vôd z komerčných objektov, rodinných domov, prevádzok, hotelov, chát atď. Betónové nádrže, žumpy a septiky – Prešov a okolie, ako aj na celom území Slovenska – ceny výrobcu – MONTÁŽ ŽÚMP GRÁTIS – tel. Naše společnost se zabývá prodejem železobetonových žump.


Nabízíme železo-betonové žumpy s dopravou po celé České republice. Díky hydraulické ruce Vám žumpu vložíme přímo do výkopu. Možnosti použitia: žumpa, septik, zberná nádrž na dažďovú vodu, pivnica pod záhradný dom, chatu. Pri platbe vopred (preddavková faktúra, platba vo výrobni) zákazník dostáva zľavu - podľa odobraného množstva, alebo zosilnenú nádrž na prejazd vozidla do ton. Naše výrobky sú statický posúdené a certifikované a 1 vodotesné.


Betonova zumpa

Betonové jímky jsou prefabrikované železobetonové podzemní nádrže, které tvoří vlastní kruhová nebo obdélníková nádrž, víko, poklop a komínek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.