středa 18. dubna 2018

Betonové jímky

Výkop by měl být o metru větší než rozměry betonové nádrže. Dno jámy je vhodné vysypat 10cm násypem jemného kameniva o tloušťce cca 3mm. Naše betonové jímky byly již v řadě případů využívány jako náhrada za zhroucené plastové žumpy.


Betonové jímky

Nabízíme nejvyšší kvalitu výrobků. Naše firma se již mnoho let specializuje na prodej bezodtokových železobetonových nádrží, které mají sloužit jako jímky , nádrže na močůvku a kejdu, a nádrží na dešťovou vodu. Všechny jsou vyrobeny z materiálů nejvyšší kvality. Osazení betonové jímky. Betonové jímky , které nabízíme, mají kapacitu 4m- 12m3.


Vyvinutá výrobní technologie umožňuje snadné přizpůsobení velikosti nádrže nebo desky potřebám investora. Hledám obchodníka na prodej betonových jímek, požadované komunikační schopnosti, velmi dobré provize z prodeje. Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem.


Betonové jímky

Vícekomorové betonové jímky jsou nádrže spojeny do řady, čímž je možné získat libovolnou kapacitu. Sú vhodné zejména tam, kde je potřebný velký objem pro odpadní vodu a nelze napojení na kanalizaci. Mohou to být bytovky, farmy a jiné.


Pevné, spolehlivé, za příznivé ceny. Pro sběr dešťové vody nebo kanalizaci. Jsme tu pro vás po-pá 8-18. V kompletní sestavě se jedná o hotový výrobek, který ihned po osazení a napojení začne plnit svoji funkci a stává se plnohodnotným stavebním objektem.


Rozměr betonové jímky m³. Jednodílné jímky Nabídka jednodílných žump, septiků a jímek. Dvoudílné jímky Nabídka dvoudílných žump, septiků a jímek.


Pro více informací nás kontaktujte. Naše výrobky lze použít jako betonové jímky , žumpy, septiky, retenční a požární nádrže, sběrné jímky , jímky na kejdu, atd. Havel Petr si rychle vybudovala na trhu stabilitu v prodeji betonových prefabrikovaných jímek a jejich širokým využitím jako např. Společnost EKOMONT Ing.


Rychlá dodací lhůta po celé ČR. Podívejte se na rozměry a ceny Široký sortiment. Jímky pro zemědělství Jímky určené k jímání fekálií v živočišné výrobě ( kejdy ) jsou sestaveny z jednotlivých jímkových stěnových panelů, které se osazují na vybetonované dno jímky. Komplexní dodávky betonových jímek Gama. Dovezeme Gama jímku nákladní dopravou.


Provedeme výkopové práce pro jímku a poté jí usadíme jeřábem. Nabízené výrobky mají potřebné certifikáty a jejich kvalita je garantována pětiletou zárukou. Naší předností jsou bezkonkurenční ceny, rychlost dodání a kvalitní provedení. Prodáváme a montujeme kvalitní monolitické nádrže s železobetonovou konstrukcí vhodné jako jímky na dešťovou vodu, čističky odpadních vo žumpy a septiky. Chemické přípravky na tmelení, ošetření, ochranu a údržbu přírodního a umělého kamene.


Betonové jímky

Kvalitní betonové jímky a septiky, které jsou ohodnocené certifikátem EU o nepropustnosti. Usazení a montáž zdarma. Velké využití mají také v živočišné výrobě k jímání fekálií. Doprava v rámci celé ČR 2-dny. Narodíl od betonových septiků musí být vždy vodotěsné.


Levné betonové žumpy a septiky s dopravou po celé ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.