středa 18. dubna 2018

Betonove jimky

Zajišťujeme nejnižší ceny! Poskytujeme letou záruku na nádrž! Vyrábíme a dodáváme certifikované betonové jímky a septiky. Doprava po ČR do 2-dnů.


Jimky betonove Nádrže betonové jímky betonová žumpa Septiky levné jímky. Nabízíme nejvyšší kvalitu výrobků. Naše firma se již mnoho let specializuje na prodej bezodtokových železobetonových nádrží, které mají sloužit jako jímky, nádrže na močůvku a kejdu, a nádrží na dešťovou vodu.


V případě potřeby většího objemu, je možné žumpy spojovat a dosáhnout tak potřebný objem. Záruka na produkty je samozřejmostí. Nemusíte se tedy bát problémů p. Montáž jímky ZDARMA ! Naše jímky jsou použitelné jako betonová žumpa, septik, nádrž na dešťovou vodu, nádrž na hnůj, sběrná nádrž, odlučovač tuků, sklep a jiné. Vícekomorové betonové jímky jsou nádrže spojeny do řady, čímž je možné získat libovolnou kapacitu. Jsme výrobce betonových jímek.


Betonove jimky

Sú vhodné zejména tam, kde je potřebný velký objem pro odpadní vodu a nelze napojení na kanalizaci. Naše betonové jímky májí všechny potřebné dokumenty pro legalizaci nádrže. Při jejich dodání, získáte:Ce. Dlouholeté zkušenosti s prodejem a montáží železobetonových nádrží, žump a zásobníků na vodu. Výroba a prodej betonových jímek, Nejnižší ceny v zemi, rychlé vyřízení objednávek, levná kombinovaná doprava.


Podívejte se na naši nabídku. Ekomont Litoměřice beton, okna a dveře a dřevokomplex. Výroba betonových jímek - septiky, žumpy, čov, monolitické garáže,konstrukční beton.


U vás do 2-dnů kamkoli po ČR. Kapacita 4m až 12m 3. Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem. Jak správně usadit žumpu, septik nebo jímku. Pokud si nevíte rady s usazením jímky, velikostí výkopu a správného materiálu pro podložení, podívejte se zde. Nabízené výrobky mají potřebné certifikáty a jejich kvalita je garantována pětiletou zárukou.


Velké využití mají také v živočišné výrobě k jímání fekálií. Narodíl od betonových septiků musí být vždy vodotěsné. Poklop může nahradit dodávaný betonový poklop (který je součástí základní dodávky). V místech, kde budou nad v zemi uloženou žumpou nebo jímkou přecházet různé osoby, projíždět cyklisté, motocykly nebo osobní automobily, je použití tohoto poklopu velmi vhodné, navíc díky pečlivému vypracování působí i estetickým dojmem. Naše jimky neboli žumpy jsou lité jedním cyklem, což zaručuje absolutní vodotěsnost.


Betonové jímky slouží k shromažďování (jímání) odpadních vod z objektů a dešťové vody. Dle požadavků zákazníka sestavíme nádrž od maloobjemových 4maž po velkoobjemové jímky. Radíme Vám jak na to Snadno, rychle, levně, ale vždy kvalitně a ekologicky. Takto bychom mohli ve stručnosti charakterizovat náš projekt levnejimky.


Ponúkame samonosné betónové nádrže vhodné na žumpy, septiky alebo ako nádrže na dažďovú vodu. Jimky jsou lité jedním cyklem, což zaručuje vodotěsnost. Vodotěsnost posiluje aplikace plastifikačních přísad což vede k podstatnému zvýšení vodotěsnosti betonu. Caž C4 který je dodáván předním výrobcem v Evropě.


Betonove jimky

Prodáváme a montujeme kvalitní monolitické nádrže s železobetonovou konstrukcí vhodné jako jímky na dešťovou vodu, čističky odpadních vo žumpy a septiky. Chemické přípravky na tmelení, ošetření, ochranu a údržbu přírodního a umělého kamene. Naše výrobky lze použít jako betonové jímky, žumpy, septiky, retenční a požární nádrže, sběrné jímky, jímky na kejdu, atd.


Prodej a dovoz certifikovaných železo-betonových jímek a nádrží. Našou činnostou je sprostredkovanie predaja a dodávka prefabrikovaných betónových žúmp, ktoré sú určené na bez odtokové žumpy v domácnosti alebo ako odkalovacie nádrže v príemysle, hnojovku, močovku, retenčné nádrže a podobne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.