čtvrtek 19. dubna 2018

Betonové vodoměrné šachty

Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz. Kanalizační šachty tvořené šachtovými díly umožňují přístup k systémům stokových sítí a kanalizačních přípojek, které jsou určeny pro gravitační odvádění odpadních vo dešťových vod a povrchových vod samospádem při nízkém přetlaku. Betonové vodoměrné šachty se usazují na srovnané dno výkopu do vrstvy písku nebo prosívky o tloušťce 5-10cm.


Betonová vodoměrná šachta může mít připravena prostupy pro připojovací potrubí nebo můžou btý připraveny dodatečně na místě stavby. Díky svojí hmotnosti odolávají vodoměrné šachty bez problémů při výskytu podzemní vody. Cena a rozměry Šachty vodoměrné nepojížděné.

Pro Prahu a okolí dodáváme betonové kruhové vodoměrné šachty pro třídu zatížení D. U těchto šachet je nutné znát informace o jejich hloubce, o hloubce přípojkového potrubí pro výrobu otvorů ve stěnách šachty. Celo liaté vodomerné šachty akceptované vodárenskými spoločnostami. Ponúkame Vám betónovú vodomernú šachtu akceptovanú vodárenskými spoločnosťami. Vodoměrná šachta VS-. Usazují se do výkopu pod úroveň terénu a při usazování je nutné obetonovat stěny a dno šachty.


Betonová základová deska pro uložení šachty je vyztužená armaturou. Od samonosných šachet se odlišují konstrukcí a způsobem instalace, ale jejich funkce je stejná. Betónové vodomerné šachty sú určené pre osadenie vodomeru, prípadne príslušných armatúr, na domovú prípojku vody.

Nami vyrábaná vodomerná šachta je vodotesná. Naše čerpací a přečerpávací šachty (jímky) jsou samostatné železobetonové podzemní objekty na dešťové nebo splaškové kanalizaci (gravitační nebo tlakové). Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako ochranné komory pro umístění vodoměrů. Představují zajímavou alternativu, zejména oproti klasickým šachtám.


K manipulaci jsou zabudována závitová pouzdra pro manipulační závěsy. Spojení jednotlivých. Betonové šachty a studny od ověřeného dodavatele Dodáváme skruže na studny , kanalizační šachty , uliční vpusti a poklopy především pro firmy, které se zabývají budováním studní a kanalizačních systémů. Betonový komínek je možné dokoupit i zvlášť, ačkoli u jednokomorové žumpy , dvoukomorového septiku i vodoměrné šachty je už součástí dodávky.


Někdy totiž situace vyžaduje atypické umístění nádrže a pokud je potřeba jímku nebo šachtu situovat o něco hlouběji, než je standardních centimetrů pod úrovní terénu, nezbývá než manipulační nebo vstupní. Plastové vodoměrné šachty se vyznačují především vodotěsností. U klasických starších betonových šachet toto říct určitě nelze. Stejně tak jsou výborné tyto šachty také z hlediska odolnosti vůči okolním vlivům. V žádném případě se nijak nezmění jejich tvar vlivem změn.


Obvodový plášť a dno je vyrobeno z polypropylenu tl. Válcové vodoměrné šachty a šachty do vrtů. Na kotvu jsme použili zavlhlý beton a vyarmovali jej zbytky kari sítí, které jsme.


Dobrý den, v projektu novostavby mám vodoměrnou šachtu. Plastsvar – David Jelínek vyrábí a prodává plastové a betonové nádrže, žumpy, jímky, septiky, vodoměrné.

Kanalizační šachty jsou tvořené šachtovými díly (dna, skruže, konusy, zákrytové desky, přechodové desky, vyrovnávací prstence, poklopy.) umožňující přístup k systémům stokových sítí a kanalizačních přípojek, které jsou určeny pro odvádění odpadních, dešťových a povrchových vod samospádem při nízkém přetlaku. Typové vodoměrné šachty se vyrábí jako pochůzné samonosné nebo jako objekty určené k obetonování, které je možno umístit do pojezdové plochy. Dle požadovaného tvaru je možné vodoměrné šachty dále dělit na hranaté nebo válcové.


Tento materiál je stálý, mimořádně chemicky odolný a odolný vůči vplyvům agresivních vod. Jsou vybaveny přechody na vodotěsné napojení potrubí. Aby byli lehce přístupné při kontrole vodoměru, mohou být vybaveny plastovými stupadly.


Součástí vodoměrné šachty o objemu mje vlastní obdélníková nádrž, komínek, zákrytová destička a pojezdný poklop třídy B125. Celková hmotnost tohoto typu vodoměrné šachty je t. Pokud potřebujete šachtu zapustit hlouběji, vybavíme ji větším počtem komínků. Takovéto vodoměrné šachty jsou vhodné k umístění např. Tyto plastové vodoměrné šachty slouží jako ztracené bednění.


Hodí se tam, kde jsou vysoké nároky na statické zabezpečení. Umisťují se do betonové konstrukce. Plastová šachta je oproti betonové šachtě velmi lehká - cca 37kg a tudíž manipulace s ní je mnohem jednodušší a hlavně levnější.


Výhodou je vodotěsnost šachty a izolovaný plastový poklop, který umožňuje snadné uzamčení hlavy studny, čímž je chráněna samotná technologie šachty. Slovenský výrobca betónových prefabrikátov. Vyrábame betónové ploty, vodomerné šachty , skruže a iné. Tyto šachty mají hranatý tvar a jsou navrženy aby je nebylo potřeba obetonovávat.


Pro přívodní potrubí je ve hranaté vodoměrné šachtě osazeno hrdlo s otvorem dle požadovaného Ø potrubí, na přání zakazníka. Sú určené na pripojenie vodovodného radu tam, kde nie je možné umiestniť vodomer priamo do objektu alebo ak je miesto pre napojenie vodovodnej prípojky od budovy príliš vzdialené. Právě pro vás jsme přichystali mimořádnou nabídku na plastové studniční šachty – vodoměrné šachty a studniční skruže. Průměr a výška skruží i šachet se bude odvíjet zcela podle vašich představ a potřeb.


Vaší zakázce se budeme věnovat individuálně, dokud nebude splněna do posledních detailů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.