úterý 24. dubna 2018

Čtvrtkruhové sprchové kouty

Důvod je nasnadě – zaberou o něco méně prostoru než sprchové kouty čtvercové. Jediné prostorově úspornější řešení je snad už jen sprchový kout bez vaničky, tedy roh místnosti s odtokovými žlaby v podlaze a se sprchovým závěsem místo dvěří či zástěny. V sekci čtvrtkruhové sprchové kouty můžete nalézt rohové čtvrtkruhové sprchové kouty od firem RAVAK, HOPA, ROLTECHNIK atd. V Rothu je vyrábíme podle nejnovějších trendů a zároveň dbáme na to, aby byly stoprocentně funkční a sloužily vám dlouhá léta.


Sprchové kouty čtvrtkruhové mají navíc schopnost opticky zvětšit koupelnu. Jestliže je o tyto sprchové kouty dostatečným způsobem pečováno, může být jejich životnost prodloužena až o několik desítek let , někdy jsou vybaveny i antibakteriální povrchovou úpravou. V našem koupelnovém studiu naleznete tisíce položek koupelnového vybavení jako jsou sprchové kouty , vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, sanitární keramika atd. Vybrané zboží Vám navíc profesionálně zpracujeme ve 3D návrhu tak, aby jste měli reálnou představu o Vaší nové koupelně a navíc Vám u nás zakoupené zboží u Vás doma i nainstalujeme.


Velký výběr, rychlé dodání, super ceny! Roltechnik, Riho, Ronal či Sapho. K tomu nabízíme i odpovídající čtvrtkruhové sprchové vaničky.


Nabízíme asymetrické čtvrtkruhové sprchové kouty značek Gelco, Jika a Polysan. Využijte akčních cen a nakupte ještě dnes! Rádi Vám s výběrem poradíme. V nabídce naleznete modelové řady Tigo, Sigma, Vitra Line nebo Lucis Line.


Velikost sprchového koutu je 120x90cm, 100x80cm a 90x80cm. S vaničkou nebo bez vaničky. Dodáme rychle a bezpečně až k vám domů. V malých koupelnách se počítá každý centimetr a nejekonomičtější je umístit sprchový kout do rohu místnosti.


Čtvrtkruhové sprchové kouty

Zaoblením v přední části čtvrkruhový kout šetří místo v koupelně a snadno se vejde i do malého interiéru. Akce Novinka Tip Cena včetně vaničky. Koupelny Pegas - let zkušeností.


Volit můžete posuvné i klasické dveře. Při výběru čtvrtkruhové sprchové vaničky je nutno dbát na správné určení jejího poloměru neboli rádius, který je Rnebo R55. Paleta rozměrů pokrývá nejužívanější rozměry sprchových koutů na trhu a odpady vaniček jsou vybaveny Ømm, Ømm nebo Ømm.


Čtvrtkruhové sprchové kouty

Pokud zařizujete novou koupelnu, u nás najdete sprchové kouty čtvrtkruhové , čtvercové, obdelníkové, atypické a nástěnné. Sprchový kout s vaničkou nebo sprchový kout bez vaničky. Vše za příznivé ceny. Vybírat zde můžete oblíbené sprchové kouty čtvrtkruhové , čtvercové, nebo i obdélníkové. Díky svým kompaktním rozměrům jsou vhodné i pro malé koupelny.


V naší nabídce najdete sprchové kouty o rozměrech 80x80cm, 90x90cm, 100x100cm a další. Podle výrobce můžete vybírat značky Ross, Mereo či Gelco. Sprchové vaničky čtvrtkruhové jsou určeny pro nejoblíbenější typ sprchvoých koutů a to čtvrtkruhové sprchové kouty. Výběr vaničky spočívá zejména ve dvou kritériích a to rozměrovém a pak také finančním limitu, se kterým souvisí materiál vaničky. Jejich elegantní zaoblený tvar se hodí do každé koupelny, kde se stane dominantou celého prostoru.


Máte-li však raději ostře řezané rysy, pak vám doporučujeme čtvercové nebo moderní obdélníkové sprchové kouty. Bezpečnostní sklo je z vnitřní strany opatřeno speciální úpravou Jika perla Glass, která zjednodušuje údržbu sprchových koutů. Sprchové dveře jsou vhodné pro umístění v koupelnách do nik nebo pro instalaci v kombinaci s pevnou boční stěnou.


V kombinaci sprchové dveře a pevná boční stěna se ušetří práce na budování příčky pro vybudování niky, koupelna bude vzdušná a zůstane zachována výhoda čelního vstupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.