pátek 27. dubna 2018

Katko čerpadla

Katko čerpadla

Měřící a kontrolní přístroje Walchem Iwaki America v sortimentu Katko s. Tvrdá příprava českého curlingového reprezenta. Výrobní program je rozdělen do skupin dle procesů na průmyslová čerpadla , sanitární čerpadla a čerpadla pro automobilový průmysl. Ohledně podrobností se obracejte na firmu Katko s. Ostatní odstředivá čerpadla na kapaliny, ostatní čerpadla.


Katko čerpadla

Průmysl a zemědělství Strojírenství Čerpadla a kompresory. Velká Hleďsebe, Havlíčkova 181. Klíčová slova pro kategorii Čerpadla , pumpy: Čerpadla , pumpy, čerpadlo, pumpa, katalog,. Speciální dávkovací čerpadla na dezinfekci - chlorování vody dávkováním chlornanu sodného, SAVA pro domácnosti, rodinné domy, hotely, penziony, průmysl a malé obce. Tento typ dávkovacího čerpadla je nabízen také jako sestava na dezinfekci vody s impulsním vodoměrem a dalším příslušenstvím, viz naše nabídka.


Iwaki Hicera jsou kompaktní dávkovací čerpadla s vysoce kvalitním keramickým pístem. Japonský výrobce vzduchomembránových čerpadel s dlouholetou tradicí. Tato čerpadla pohání stlačený vzduch, což s sebou nese různé výhody i nevýhody. Od té doby Pomac Pumps vyrábí a prodává hygienická čerpadla z nerez oceli. Společnost IWAKI investovala v Evropě milionu € do nové testovací stolice pro zrychlení testování čerpadel tak, aby se k našim zákazníkům dostala jen 1 funkční čerpadla.


Katko čerpadla

Bezucpávkové mikrozubové čerpadlo s magne­tickou spojkou je díky své kompaktnosti určeno především pro umístění do různých zařízení a přístrojů. Klasická bazénová čerpadla pro soukromé bazény zachytávají díky předfiltrům větší nečistoty. Vyberte si samonasávací čerpadlo podle velikosti vašeho bazénu: do mnebo nad m3. Bazénová vodní čerpadla Vodní bazénová čerpadla v nabídce Vágner Pool jsou rozdělena na klasická tepelná čerpadla , litinová a bronzová čerpadla , speciální čerpadla pro atrakce a další. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. O čerpadlech Standard. Výrobce Standard pump, pocházející z USA, nabízí široký sortiment sudových čerpadel.


Výpis: Výrobci: Položek na stránku. SkladeAcis (1) Bombas Saci (9) Katko s. Distributor čerpadel - IWAKI čerpadla s magnetickou spojkou a dávkovací čerpadla , YAMADA vzduchomembránová čerpadla. Dále POMAC hygienická odstředivá čerpadla a čerpadla s rotujícími písty (piškotová) a Nikkiso-KSB čerpadla s brodivým rotorem. Nabídka čerpadel s magnetickou spojkou a dávkovací čerpadla i vzduchomembránová čerpadla. Zde si můžete stáhnout prospekty k čerpadlům Iwaki ve fromátu PDF.


MDM série jsou velmi populární pro svoji schopnost obstát v těch nejnáročnějších podmínkách při čerpání koncentrovaných kyselin, zása oxidačních činidel či organických látek. Ruční odplyňovací ventil umožňuje uvolnění tlaku ve výtlačném potrubí. Zplyňující média, jako jsou chlornan sodný nebo peroxid vodíku mohou být dávkována bez zavzdušnění čerpadla , které by znemožnilo čerpání. KATKO Spínač KEM325U otočný s krytem IP6.


Katko čerpadla

Elektromagnetická čerpadla HRP tvoří řadu nejmenších dávkovacích čerpadel od IWAKI v krytí IP65. Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si Vás touto cestou pozvat na 61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, který se koná od 07. Prodej průmyslových čerpadel v Litoměřicích a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Mountfiel Georgia - čerpací technika s. Praha - Čerpadla a kompresory - Katko , s. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Prodáváme čerpadla na víno, bag-in-box, vodárenská a průmyslová čerpadla. Nabízíme čerpadla , elektromotory a armatury včetně montáže a servisu. Vykupujeme nepotřebné zásoby čerpadel, elektromotorů a armatur.


Zajišťujeme opravy a repase.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.