úterý 10. dubna 2018

Plastové jímky ceník

Plastové jímky ceník

Poctivé, plastové , jímky vyrábíme tak, aby vyhovo. Naše kvalitní jímky ( plastové nádrže) můžete použít do všech míst. Stačí, když si vyberete ten správný typ plastové jímky. V textu níže zjistíte kdy použít: samonosné jímky , dvouplášťové jímky a jímky k obetonování.


Hlavním rozdílem je typ prostředí, kde se jímka umístí. TRIALSTAV Plzeň - zde najdete ceník všech betonových jímek, ceník nádrží na dešťovou vodu, ceník příslušenství pro jímky a ceník dalších služeb a dopravy jímek. Naši odborníci Vám rádi zodpoví na vaše otázky a pomohou s výběrem produktů. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme řešení a zrealizujeme.


Jedná se především o vysoce kvalitní, levné plastové jímky , které jsou určeny pro použití jako: septiky, žumpy, akumulační jímky , jímky na deštovou vodu, čerpací jímky a vodoměrné šachty, ale také domovní čističky odpadních vod nebo filtry na dočištění odpadních vod. Poctivé - plastové bazény, jímky na vodu - retenční nádrže, systémy čerpání vody, jímky , žumpy, septiky, šachty na vrtané studny, vodoměrné šachty, přečerpávací jímky tlakové kanalizace, dvouplášťové jímky pro spodní vodu, jímky na technologii, jímky podle zadání, bedny podle zadání a další plastové výrobky. Zaručená 1 těsnost spojů a jejich veliká pevnost, vysoká životnost, nekorodují a snadno se čistí. Jímky jsou vodotěsné.


Plastové jímky jsou velmi kvalitní. Dodání od závazné objednávky je do cca: dnů (podle pracovní vytíženosti firmy). Platba při předání jímky v hotovosti nebo po dohodě převodem. Fakturovat můžeme s nebo DPH, Do 15.


V ceníku jsou uvedené ceny po slevě -. Samotná nádoba je vyrobena z materiálu tloušťky mm. Prohlédněte si ceník typových tříkomorových septiků. Nabízíme různé druhy septiků, septiky kruhové či hranaté. Do plastového sklepu je vstup zajištěn vrchním otvorem pomocí hliníkového nebo dřevěného žebříku.


Plastové jímky ceník

Po vstoupení do skladovacího prostoru se otvírá nepřeberné množství skladovacích variant, ať už vína, zavařenín, brambor a jiných hospodářských výpěstků. Sklepy farmář jsou staticky odolné. Pokud hledáte cenu plastového bazénu, můžete se orientačně podívat do našeho ceníku bazénů a příslušenství.


Ceník bazénů a příslušenství. Samonosnost zaručuje síla materiálu a robusní výztuže vně nádrže. Jsou pouze pochozí, osazují se do zeleného pásu, kde nehrozí nebezpečí velké zátěže. Válcové stojaté pro obsyp pískem ( jímky samonosné) – Tyto jímky mají tři druhy vyztužení, díky kterým je stačí obsypat pískem.


Využijte plastové jímky , které zachycují znečištěnou vodu z odpadu. Vyrábíme plastové jímky , septiky a retenční nádrže pro uložení jakýchkoliv materiálů i tekutin. Váš košík je prázdný D. Popypropylenové nádrže jsou certifikované a testované na těsnost. Nabídka na serveru Levné jímky. Levné plastové jímky , septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky , filtry pro dočištní vody.


Naše jímky nacházejí využití u rodinných domů, chat a komerčních budov. U nás máte možnost koupit jímky České kvality, které jsou certifikované v České i Slovenské republice. Všechny jímky mají vstupní komínek o průměru cm. Vodní zdroje Ekomonitor spol. Na trhu se lze většinou setkat s plastovými septiky pro čtyři až dvacet osob.


Je to dostatečné množství pro běžnou domácnost či například rekreační objekt, ale například i malou chatovou kolonii. Potřebujete-li žumpy, septiky, jímky ,- klik na odkaz. Cenová kalkulace je zákazníkovi spočítána individuálně, dle jeho potřeb a požadavků, s přihlédnutím na konkrétní sezónní slevy a akce. Zašlete poptávku s konkrétní představou, co se rozměrů, tvarů a příslušenství týče, a my Vám zašleme aktuální cenovou nabídku. Naše plastové jímky jsou vyráběné z PP (polypropylén) desek tloušťky – 8mm v závislosti na objemu.


Pro výrobu používáme pouze kvalitní 1. Samonosné jímky jsou staticky spočítané a certifikované stavebním technickým úřadem. Septiky, jímky , nádrže. Sklolaminátové žumpy.


OV) chrání životní prostředí a umožňuje Vám nestarat se o odpadní vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.