středa 4. dubna 2018

Playskool slůně vzduchová fontána

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


PlaySkool slůně vzduchová fontána je zábavná hračka pro nejmenší. Veselé, pestrobarevné míčky vyskakují slonovi z chobotu na zem nebo skrz ouška rovnou do bříška! Hračka je vyrobena z kvalitních plastových materiálů a hru s ní si vaše dítě zamiluje. Playskool slůně vzduchová fontána je zábavná hračka pro nejmenší. Díky tomu, že hračka nemá žádné ostré hrany ani malé části.


Když vhodíte barevných míčků do uší slona Elefun, některé vyskočí ven chobotem a jiné mu spadnou do bříška. Je to legrace, u které se děti nasmějí. Slonův chobot lze otáčet kolem dokola, takže. Jak cestovat s dětmi. Značka: Hasbro, Kategorie: Zvukové a hudební hračky.


PLAYSKOOL - SLŮNĚ - VZDUCHOVÁ FONTÁNA HASBRO. Představujeme hračku Elefun the Busy Ball Popper! Děti budou výskat nadšením, jak míčky vyskakují slonovi z chobotu na zem nebo skrz ouška do bříška!


Díky pohyblivému chobotu mohou rodiče ovlivnit úroveň hry. Zábavná hračka pro nejmenší v perfektním stavu, hraná minimálně! Děti budou nadšené, jak míčky vyskakují slonovi z chobotu na zem nebo skrz ouška do bříška. Slůně přehrává písniček a obsahuje barevných míčků.


Hračka Slůně vzduchová fontána vybízí nejmenší děti ke hře a zkoumání. Děti mohou do slůněte vkládat barevné míčky, které vzduchový ventilátor vystřeluje vzhůru a slůně při tom umí hrát veselé písničky. Se slůnětem si děti užijí spoustu legrace a hračka přitom pomáhá u malých dětí rozvíjet základní motoriku a koordinaci očí a rukou. Databáze návodů je průběžně doplňována uživateli a aktualizovaná o nové manuály - databázi můžete rozšířit i vy - máte-li český návod nebo servisní manuál k tomuto produktu, nahrajte nám jej. Díky vzduchovému kompresoru uvádí fontána míčky do pohybu vzhůru, ty se pak vrací zpět do zásobníku.


Věk: od měsíců do let záruka: roky: Související produ. Osobního odběr, Zásilkovna, kurýr. Vhodné pro děti od měsíců. Rozměry: × × cm.


Playskool slůně vzduchová fontána

Uživatelský profil Evana webu pro maminky - Moje těhotenství. Porszívó hang, fehér zaj gyermek lefekvés, pihentető, megnyugtató, kólika, csecsemők, kisgyermekek a - Duration: 1:00:01. Relaxing and useful sounds, noises.


Wesoła fontanna wygrywa różnych melodii. Spójrz, jak przy dźwiękach muzyki radosne piłeczki skaczą w górę i turlają się po zakręconej zjeżdżalni! Zabawka napędzana ruchem.


Dear audience, visitors and supporters of Křižík’s Fountain, We must inform you that after years of successful operation we have been forced to end the running of Křižík’s Fountain.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.