čtvrtek 5. dubna 2018

Vanová baterie rozteč 150

Vanová baterie rozteč 150

Vodovodní baterie ) Hodnocení produktu: (recenzí). Páková vanová nástěnná baterie TD 022. Sprchová sada (hadice, růžice, držák sprchy) není standardní součástí dodávky a je nutno ji dokoupit zvlášť.


Vanová baterie rozteč 150

Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Rozteč 1mm TITANIA. V chromovém provedení. Kupte si kvalitní vanovou baterii, která dlouho vydrží.


Praktické vanové baterie se sprchou, elegantní podomítkové, nástěnné, stojánkové na okraj vany. Nejpoužívanější jsou s roztečí 100mm nebo 150mm. K dostání i retro vodovodní kohoutkové baterie. Detail produktu Do obchodu.


Vanová baterie 1mm SMILE chrom Provedení:. Keramické kartuše na regulaci průtoku a teploty vody, se zárukou 5. Vybírejte umyvadlové baterie s roztečí 150mm. Díky praktickému filtrování podle výrobce snadno naleznete související produkty a můžete si tak pořídit například i vanovou baterii ve stejném designu.


Podomítková baterie Neo s přepínačem pro R-box Podomítková baterie Neo s přepínačem pro R-box. Baterie vanová - rozteč 1mm. Prohlédněte si široký sortiment vanových baterií s roztečí 1mm.


Vanová baterie rozteč 150

V naší nabídce naleznete baterie renomovaných výrobců v nepřeberném množství variant a materiálového provedení. Stačí si pouze vybrat dle vašich preferencí. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Novaservis Titania Iris New vanová baterie b. Splňuje funkční i vzhledové představy většiny zákazníků. Originální způsob napouštění vany, ve kterém se snoubí design a funkce.


V základní poloze baterie nezabírá žádný prostor navíc. AQUALINE LOTTA nástěnná vanová baterie , rozteč 150mm, chrom LT610. Tuto baterii lze kombinovat s umyvadlovými a sprchovými bateriemi ze série YUKON SLEZÁK - RAV.


Povrchová úprava: chrom. Nástěnná páková vanová baterie. Aqualine DAPHNE nástěnná vanová baterie , chrom. Nová exkluzivní série pákových. Inovativní design a přepínačem s aretací.


Záruka se nevztahuje na mechanická nebo chemická poškození povrchu baterie. Při výběru vanové nástěnné baterie je v první řadě třeba zjistit rozteč vývodů z vaší zdi. Ta může být 1mm, nebo 1mm.


Naše nástěnné vodovodní baterie vyrábíme v obou těchto variantách, a tak věříme, že si u nás vyberete. Popis: Nepoužitá vanová baterie rozteč 1mm. Na dobírku neposílám,děkuji za pochopení.


Umyvadlová stojánková baterie má dostatečnou výšku mm k. Parametry: krabice hloubka 2mm krabice šířka 1mm krabice výška 1mm výrobek hloubka 1mm výrobek šířka 2mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.