čtvrtek 10. května 2018

Čerpadlo na olej 12v

Čerpadlo na olej 12v

Ukázka celého setu a čerpadla na 12V , jak funguje. S čerpadlem 12V a celým setem, si můžete kdekoliv umýt auto, stačí mít jen kanystr vody. V , 160W, plastová rukojeť MAR-POL Samonasávací čerpadlo MINI CPN pro čerpání nafty v silničních, dílnách a domácích podmínkách. Dá se použít na krátkodobé čerpání benzínu, alkoholu, rozpoštědel a jiných hořlavých kapalin. Mini čerpadlo na olej a naftu 12V , 155W GEKO.


Mini olejové čerpadlo napájené 12V. Možnost připojení k baterii umožňuje jeho použití v silničním provozu. Snadno přečerpáte z nádrže auta do kanystru a zpět naftu, vyčerpáte olej z motoru nebo antifreeze z chladiče pouhým připojením na svorky autobaterie 12V. Zařízení není vhodné na vysoce zápalné kapaliny, jako je benzín nebo kerosin.


Průměr čerpadla 28mm. Rychlost čerpání až litrů za minutu. Dodacia lehota: hodín. Palivové čerpadlá) Hodnotenie produktu:. Ponorné čerpadlo na olej a naftu, napájacie napätie 12V.


Rover Pompe, Tellariny Pompe, Liverani, Ebara. Napájení 12V pomocí svorek, ideální k připojení na autobaterii 12V. Vhodné pro jednoduchou výměnu motorového oleje.


Není nutné hledat vypouštěcí šroub oleje, stačí jen zasunout nasávací sondu do otvoru pro měrku stavu oleje (až do vnitřního průměru mm) a olej vysát do. Veľmi jednoduché použitie, vysoká účinnosť, vyrobené z nerezovej ocele. Technické údaje: Napájacie napätie: V Priemer hadice: viac.


Dostupnost: 7-dní. Akce, slevy a novinky na váš e-mail: Jméno a příjmení. DPH ( 4€ bez DPH) AKCIA. Odsávacie čerpadlo oleja a nafty. Mini ponorné čerpadlo , pumpa SATRA S-12DPUrčeno na přečerpávání motorové nafty, oleje a vody.


Rotačné samonasávacie lopatkové čerpadlo je vybavené ventilom a vonkajším filtrom. Využijete ho v dílně, garáži,. V pomocí svorek pro připojení na autobaterii, vhodné pro jednoduchou výměnu motorového oleje bez nutnosti vypouštění otvorem v olejové vaně, stačí jen zasunout nasávací hadičku do otvoru měrky hladiny oleje (až do průměru mm) a olej vysát do připravené nádoby.


Elektrické čerpadlo na naftu, olej a další kapaliny, max. V zásuvky vo vozidle, po použití adaptéru ho je možné používať aj z elektrickej siete 2V. Na napájacom kábli sa nachádza vypínač. Malé praktické čerpadlo na naftu s možností přečerpat litrů kapaliny za minutu. Zubové čerpadlo je vhodné pro čerpání neutrálních kapalin s vyšší viskozitou.


Lopatkové sacie čerpadlo 12V je určené na odsávanie (vypúšťanie) motorového alebo vykurovacieho oleja alebo aj nafty. V Kliknutím na odkaz Odeslat berete na vědomí, že společnost HORNBACH BAUMARKT CS spol. Akcie, zľavy a novinky na váš e-mail: Meno a priezvisko. Popis: Používa sa na čerpanie ľahkej kvapaliny, ako je motorová nafta, vykurovací olej alebo kvapalný tuk. Predám čerpadlo na naftu 12v.


Môže slúžiť na prečerpávanie pohonných hmôt zo suda do suda, alebo. Olej jsem zahřál běžnou jízdou na trase asi km, odsávací hadička šla bez problémů strčit přes měrku oleje až na dno olejové vany, odčerpání litrů oleje (mercedes A1CDI) proběhlo spolehlivě v řádu jednotek minut, pro zmíněné auto je krátký kabel od čerpadla pro připojení k baterii auta čerpadlo je ideální pro občasné použití k výměně oleje a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.