čtvrtek 3. května 2018

Čištění fasád

Jakékoliv silně znečištěné fasády odborně zbavíme povlaku ze smogu a prachu, usazenin z komínů, sazí nebo výparů z kuchyně. Zbavíme dům mikroorganismů, zelený povlak z řas a plísně očistíme šetrně bez poškození fasády, na závěr naneseme fungicidní nástřik. Fasádní práce, čištění fasád , impregnace fasád a jejich vyúčtování klientovi přichází na řadu po důkladné kontrole jednotlivých úkonů vedoucím pracovníkem. Vyúčtování prací probíhá po předání realizace.


Čištění fasád

Celková cena je vypočtena základě dle skutečně strávených hodin pracovníky, dle počtu m2. Součástí ceny je také jednorázový poplatek za dopravu. Jedno 5l balení vystačí na čištění plochy - 40m. Pro následnou ochranu fasády. Nový elastický nátěr na překlenutí trhlin.


Nově nabízíme unikátní probarvený nátěr odolný pro. Díky tomu Vám šetříme náklady za pronájem lešení či pracovních plošin. Na fasádu naneseme speciální přípravek, který zničí všechny zárodky plísní a hub.


Čištění fasád

Odumřelé plísně a řasy odstraníme z fasády vysokotlakým strojem. Je tak proto, že často je napadení fasád způsobeno nedostatkem dopadajícího slunečního záření, které výrazně snižuje vlhkostní bilanci na povrchu fasády a zároveň tvrdým UV zářením eliminuje růst organismů. Pokud se k tomuto faktoru přidá ještě hnaný déšť, tak jsou řasy a plísně na. Cenová nabídka zdarma! AKTUÁLNÍ INFORMACE KE KORONAVIRU: CHOD FIRMY NEPŘERUŠEN.


Naše firma se zabývá čištěním fasád , střech a jiných nedostupných míst již let. Sídlíme v Jihočeském kraji, ale rádi přijedeme i jinam. Renovace, nátěry a nástřik fasád Čištění průmyslových hal Sportovní a Partnerské akce.


Čištění fasád

Na základě této skutečnosti je naše firma prostřednictvím zástupců vedení. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Profesionální služby. Poskytujeme v Jeseníku a okolí. Malířské a natěračské práce, penetrace, zateplení.


Vrátíme Vaší nemovitosti nový vzhled. Jak provádíme čištění fasád. Provádíme čištění fasád od plísní, mechu, sazí či prachu. Pro čištění fasád používáme fungicidní čisticí prostředky, které necháme působit minut a následně fasádu opláchneme nízkým tlakem vody. Konečné čištění vodou dochází k neutralizaci fasády, která je připravena na další ochranné nátěry.


Čištění fasád

Zajistěte si profesionální čištění fasád. Nabízené služby v oblasti čištění a ochrany fasád : Zaměřujeme se na chemické čištění fasád a střech, realizace dlouhodobé ochrany povrchu před novotvorbou nečistot a nepříznivými vlivy a to vše se zárukou až pět let. Speciální hloubkové čištění schodů a podlah. Odstraňování starých nátěrů barvy (až vrstev). Opravy a rekonstrukce fasád , fasády.


S čištěním fasády zajistíme prodloužení životnosti povrchu fasády ochranným nástřikem dle požadavku zákazníka. Likvidaci zajistíme chemickými prostředky odstraňující pouze příčinu napadení, které nepoškodí povrch stavby a jsou citlivé k životnímu prostředí. Svěřte nám renovaci fasády – čištění a mytí, ochranný nástřik nebo nový nátěr, ať už se jedná o malý rodinný domek, bytový dům, panelový dům nebo kancelářskou budovu. Co uděláme Fasádu očistíme, umyjeme, zbavíme ji nečistot, prachu, usazenin, sazí, mechů, plísní, řas i hub a vrátíme ji její krásu. Naše firma pochází z Tišnova, specializuje se na služby jako je čištění fasády, čištění střech, nátěry a opravy fasád a čištění čerpacích stanic, provádíme v Brno, Svitavy, Blansko, Vyškov ale po domluvě dojedeme po celé České republice.


Jsme dodavateli kompletního programu pro čištění fasád a jiných povrchů staveb a prostředků pro jejich ochranu před opětovným znečištěním. Zajišťujeme nejen mytí a čištění povrchů, tj. SCALP spolu s poradenstvím pro jejich aplikaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.