úterý 29. května 2018

Designové obklady

Designové obklady

Sledujeme pro vás nejnovější novinky a moderní trendy obkladů. Podívejte se na naši širokou nabídku designových obkladů, ze kterých si zaručeně vyberete ten pravý designový obklad do kuchyně, koupelny nebo třeba na fasádu. Pročtěte si naše návody na instalaci obkladů, poradnu plnou. Obklady a dlažba italského výrobce Metropol jsou velmi oblíbené nejen pro své zpracování, ale také proto, že jsou cenově dostupné.


Designové obklady

Pro vytvoření originálního vzhledu koupelny či interiéru, se dají. Vybrat si můžete z řady stylů a motivů. Nelákají vás značky Versace, Valentino a Armani, ale přesto chcete, aby váš interiér dýchal originalitou? Speciálně pro vás jsme vytvořili nabídku dalších designových obkladů a dlažeb pro koupelny, kuchyně i obýváky.


Hledáte inspiraci pro Váši novou koupelnu a stále nenacházíte tu pravou? Pokud hledáte kvalitní obklady a dlažbu s vysokou životností, či designové sprchové kouty , luxusní vany a koupelnové radiátory , tak možná právě pro Vás je ideální volbou tato sekce. Dřevěné dizajnové obklady. Pravé dizajnové dřevěné obklady vnesou do každého prostoru moderní, jedinečný a nadčasový prvek.


Prodej 3D dekoračních obkladů a panelů do interiéru. PVC panely, polystyrenové obklady a příslušenství. Levné obklady , které jsou náhradou kamenných, dřevěných či keramických obkladů.


Nejlevnější dřevěné obklady z pravého dřeva. Ponúkame Vám na výber široké spektrum drevených obkladov. Produkty nie len predávame a rozvážame k Vám domov. Vybrať si môžete z vyššej a nižšej triedy. Koupit si u nás designové , pěkné a levné obklady do koupelny, obklady a dlažby do kuchyně, venkovní keramickou dlažbu, dlažbu do koupelny, cihlové obklady , dlažba imitace dřeva, velkoformátová dlažba, mrazuvzdorná dlažba nebo venkovní dlažba a obklady a dlažby může každý.


Chceme nabídnout nejen kachličky do koupelny a obklady pro luxusní koupelny, ale i venkovní. Stavba a rekonstrukce Obklady Odebrat filtry. Nabízíme obklady do koupelny moderní, trendy i rustikální, klasické i atypické, designové i tradiční a cenově výhodné, standardní i luxusní. Designovky Odebrat vše.


Vyberte si z celé řady povrchů a formátů koupelnových obkladů a vytvořte si koupelnu přesně dle svých představ. Nemáte-li jasnou představu o tom, jaký obklad zvolit, nechte se inspirovat v sériích koupelnových obkladů. Odolné a designové obklady nebo dlažby.


Rozsáhlé možnosti použití, ekologický materiál a cenová nabídka, které neodoláte. A vzhled našich obkladů a dlažeb nebo keramických květináčů? O jejich eleganci se přesvědčte sami při návštěvě naší společnosti v Poštorné nebo na našem webu. Všechny výrobky využijete. Využít ale můžete rovněž kamenné obklady z betonu a obklady z přírodního kamene, není zde žádné omezení.


Umělý kámen v interiéru je módní záležitostí několika málo let. Obložení vnitřní stěny dodá bydlení potřebný šmrnc, který se tak snadno neokouká. Specializujeme se na retro obklady a dlažby, secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující dřevo, mozaiky, venkovní dlažby na terče a kompletní nabídku zařízení a služeb pro koupelny a interiéry. Prezentované obklady a dlažby máme v ponuke a dodávame ich na objednávku.


Designové obklady

Vzorky a cenníky sú k dispozícii v kúpeľňovom štúdiu BENEVA. V prípade záujmu o viac informácií nám pošlite svoju požiadavku s číslom obrázka a vyplňte formulár, ktorý je pod galériou. Luxusní a designové obklady Love Ceramic Tiles Hledáte obklady , které zaujmou svou jedinečností? Luxusní obklady , u kterých jde originalita ruku v ruce s moderním designem? D pěnovkové obklady O! Bubble - Birdy Pěnovkové obklady O! Hodí se zejména pro moderní prostory, kde nechybí odvaha k netradičnímu pojetí.


Lze z nich vytvořit jednolité plochy beze spár, tudíž je i snadnější údržba a povrch je hygieničtější. Použitý materiál může být na bázi cementu,. Obklady jsou vyrobeny z přírodních dřevin jako bříza, smrk, apod.


Designové obklady

Interiérové obklady - moderní design i pro náročné. Nově jsou v sortimentu 3D obklady O! Tlumí zvuk, jsou měkké a jsou tedy vhodné i pro dětské pokoje, či do mateřských školek. Nabízí se v tvarech a pastelových barvách.


Odsouhlasené designové návrhy připravujeme přímo pro vlastní výrobní provoz a osvědčené subdodavatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.