pondělí 7. května 2018

Dřez franke etn 611 58

Dřez franke etn 611 58

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Dřez je dodáván včetně sifonu a příslušenství. Akční nabídka měsíce. Hloubka vany dřezu je 1mm. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži.


Není třeba nic dokupovat. Kč bez DPH Recyklační poplatek Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu. Spočítejte si výhodné splátky. Franke ETN 6-- NEREZ. Užkemšamas 1½” ventilis (parduodamas atskirai).


Kausi mõõt (cm) x 3x. Termostat Grohe Grohtherm s termostatickou ba. Tyto stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používá.


Dřez franke etn 611 58

Delivery Details: New (2) from £97. Built-in stainless ste. Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Baterie FB 250: Provedení. Hodnocení produktu:.


Set SETNobsahuje dřez Eurostar ETN 6- v nerezovém provedení a baterii FB 2v chromovém provedení. Přidat do oblíbených. DECODOM Kuchyňa Drezy FRANKE ETN 6- drez. Priestranný nerezový kuchynský drez s priestrannou vaničkou a odkladacou plochou.


Dřez franke etn 611 58

Ušetríte € Farba: Nerez. Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu. ROZMĚRY : 5x 5mm. VÝŘEZ : 5x 4mm. DŘEZ : 3x 3x 1mm. Pieejamība: Ir noliktavā. Vecā cena: 6€ 5€ Daudz.


Nerūsējoša tērauda izlietne Klasiska tipa ventils ar tērauda ķēdītē iek�. Samo izložbeni uređaji. Besplatna standardna dostava za internetu kupnju.


Dřez franke etn 611 58

Rok za dostavu Kako plat. Vysoce kvalitní chromniklová ocel. Nábytkové kování Blum. Na voljo je prav tako v barvi nerjavečega jekla.


Orientácia drezu je obojstranná, vďaka čomu je možné drez namontovať buď na pravú alebo ľavú stranu. Montáž drezu je na pracovnú dosku do skrinky s minimálnou šírkou 40cm. Tip montaže Vsadno - vgradnja z vrha Tehnični podatki: – nerjav.


Produkt je vo farbe nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.