pátek 4. května 2018

Granitové dřezy blanco

Granitové dřezy blanco

GRANITOVÉ DŘEZY BLANCO. Nepřekonatelně trvanlivý a snadno udržovatelný. BLANCO zde využívá svých veškerých zkušeností a kompetencí – pro dřezy , které se stávají zlatým hřebem každé kuchyně. Jedinečné uspořádání odkapávací plochy i hlavních a vedlejších vaniček zajišťuje plynulé pracovní postupy, protože příprava pokrmů je rychlá a snadná podél celé osy dřezu.


Granitové dřezy blanco

Díky němu jsou tyto granitové dřezy odolné proti nárazu, poškrábání, lomu při stárnutí, špíně, chemickým činidlům a vysokým teplotám krátkodobě až do 280°C. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem. Jen málo věcí je tak odolných a stálých jako kámen. Většinu objemu granitového dřezu tvoří přírodní kámen - křemen a žula. Dají se snadno čistit a disponují speciální antibakteriální úpravou, která pomáhá chránit vaše zdraví.


Z naší široké nabídky si můžete vybrat přesně takový dřez , který bude tím pravým řešením do vaší kuchyně. Díky použitému materiálu (granit - žula - je odolná hornina, která obsahuje křemík, živce, slídu a malé příměsi dalších prvků) je zajištěna ochrana proti poškození a poškrábání, současně si dřezy zachovávají vzhledovou stálost. Naše granitové dřezy disponují mnoha užitečnými vlastnostmi.


Granitové dřezy blanco

Kuchyňské granitové dřezy vyhlášených značek Franke (fragranitové), Alveus (algranitové), Blanco (filgranitové) Teka (tekgranitové) aj. Naleznete zde levné granitové dřezy , granitové dřezy s odkapem, rohové granitové dřezy , granitové dřezy s vaničkou a další. Materiál – granit, z ktorého sú drezy vyrobené, zabezpečuje ich odolnosť voči vysokým teplotám, poškriabaniu, oderu a usadzovaniu nečistôt. Věděli jste, že granit je druhé jméno pro žulu? Silgranitové dřezy jsou odolné, robustní a stálobarevné.


Další důležitou příměsí jsou pojiva. Jejich krásný kamenný vzhled vám bude dělat radost po desetiletí. Keramické dřezy Blanco se perfektně hodí do moderní ale i provensálské kuchyně. Tyto atraktivní a vysoce odolné granitové dřezy prestižní značky Franke uspokojí požadavky i náročnějších zákazníků. Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled.


Autorizovaný eshop značky BLANCO. Vybavení kuchyně od známeho německého výrobce - značky BLANCO. Zaměřujeme se především na kuchyňské dřezy a baterie značky Blanco , ale najdete u nás také zbytek nabídky a praktické kuchyňské pomocníky, jako drtiče odpadu nebo odpadkové koše. Díky užitým kompozitním materiálům jsou vysoce odolné, snadno se udržují a odolají krátkodobým teplotám až 280°C. Právě ty vytvářejí vkusné akcenty nebo podtrhují harmonickou integraci do okolního prostředí.


Máte rohovou kuchyňskou linku a toužíte po granitovém dřezu? Blanco dřezy a baterie jsme jako jedni z mála prodejců schopni dodat již do dnů od objednání. Navíc našim zákazníkům nyní nabízíme Blanco levně. Dřezy tohoto výrobce prodáváme již více než let a známe historii různých typů dřezů, barev i druhů materiálů. NAKUPUJETE U OPRAVDOVÝCH ZNALCŮ ZNAČKY SCHOCK.


Dostupné v 6i barvách. Granitový dřez Lavello Luxor 1. Reviewed out of (172) 4. Po kamenně hedvábném granitovém povrchu stečou kapky přímo do dřezu a nezanechají po sobě ani stopu. Oddělený prostor dřezové vaničky je jako stvořený k mytí malých předmětů, ovoce či zeleniny.


BLANCO zpracovává pouze vysoce kvalitní nerezovou ocel, která se pečlivě vybírá a podléhá přísným kontrolám kvality. Ušlechtilá v důsledku používání: se současným stavem technologií nelze dosáhnout absolutní odolnosti materiálu proti poškrábání bez nákladné speciální povrchové úpravy. Opět jsme zařadili pouze kvalitní granitové dřezy od špičkových Evropských výrobců jako jsou Alveus, Blanco a Schock.


U nás najdete jen ty nejlepší evropské značky. Můžete si vybrat různé finální barvy v různých odstínech. Atraktivní vzhle snadná údržba a vysoká odolnost.


Jsou vyrobeny z nově vyvinutého kompozitního materiálu Algranit, obsahujícího cca drcené žuly, spojené dohromady vysoce kvalitním pryskyřičným polymerem, který je činí odolné proti nárazu, poškrábání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.