pondělí 21. května 2018

Jak ochránit displej mobilu

Jak nalepit ochranné sklo na displej mobilu ? Lepení ochranné fólie není velká věda, bez předchozí praxe však může potrápit. Skvělým pomocníkem je v tomto případě , kam stačí zadat název fólie a vyskočí na vás většinou hned několik návodů, jak ji nalepit. Jak ochránit displej mobilu ? No jo, určitě se Vám to už taky stalo. Stačí jeden nešikovný úchop nebo pohyb a telefon už padá k zemi. Nejrizikovější částí telefonu je displej.


Jak ochránit displej mobilu

Odřený roh zamrzí, ale prasklý displej udělá z telefonu v lepším případně nevzhledné zrcátko, v horším nepoužitelnou cihlu. Pořiďte si super vychytávku Pořiďte si super vychytávku Tvrzené sklo je lepší než fólie, která chrání pouze před poškrábáním. Sklo vám poslouží při pádu mobilu , kdy se nerozbije displej , ale právě sklo. Ochránit displej telefonu před poškozením není jednoduché.


Mobil, který v dnešní době nosíte stále u sebe, i přes veškerou snahu občas k nějaké újmě přijde. Občas vám vypadne ze zmrzlých rukou, jindy se zase v kapse nebo kabelce potká s klíči nebo jiným ostrým předmětem. A právě v těchto situacích oceníte.


Tím nejlepším způsobem, jak ochránit displej , je koupě tvrzeného skla. To snadno nalepíte na displej a při pádu telefonu tak místo displeje. Bojíte se o displej svého mobilu , ale nevíte, zda pro jeho ochranu zvolit tvrzené.


Jak chránit displej mobilu. Displeje mobilů se rozpínají do stále větších dotykových ploch náchylných k poškození. Jak je však bránit před poškození.


Co to je ochranné sklo a jak to funguje? To ti řekneme v tomto videu. Vyhledat sklo přímo pro svůj mobil můžeš tady.


Hne jak ho však zvednete a otočíte, je jasné, že displej telefonu je rozbitý. Jste v šoku ze ztráty telefonu, ale to nejhorší teprve přijde. Asi už tušíte, když jste otevřeli tento návod… z poškozeného telefonu nebývá jednoduché dostat svá data.


Jak ochránit displej mobilu

Společně se dnes podíváme, jaké máte možnosti na záchranu svých fotek, kontaktů a dalších dat uložených v. Více než na podlaze, vyděsí člověka pavouk na displeji telefonu - obzvlášť pokud se jedná o zbrusu nový kousek. Někdy skrz popraskané mapy ještě vidíte alespoň pár písmenek, když je ale obrazovka napadrť, pak je to hotová katastrofa. Poškrábaný, nebo dokonce prasknutý dotykový displej je noční můrou každého majitele smartphonu.


Je proto důležité, abyste svůj telefon před případnými nárazy a pády dokonale zabezpečili. Nejlepší možnost zabezpečení nabízí ochranné. Jak poznat kvalitně zpracované tvrzené sklo?


Jak ochránit displej mobilu

Především všechny výřezy, které tvrzené sklo má, musí co nejpřesněji kopírovat části telefonu, které obklopují (například mikrofon nebo některá tlačítka). Chyba ale naopak není, pokud je sklo o několik milimetrů menší než displej vašeho telefonu. To je proto, aby se nestalo, že sklo bude na některých místech.


Poradíme vám, jak si co nejrychleji a nejpohodlněji vyfotit displej svého mobilního telefonu. Tuto funkci využijete například tehdy, když se vám zobrazí na displeji nějaká chyba, co si chcete zapamatovat, když dosáhnete úspěchu při hraní oblíbené hry nebo když chcete někomu poradit s ovládáním telefonu. Jak vyfotit displej na mobilu s OS Android Operační systém Android používá největší počet lidí. Vyfocení displeje je snadné, přičemž záleží na instalované verzi systému. Starší telefony mohou vyžadovat instalaci aplikace.


V tomto případě se do telefonu, který má rozbitý displej , můžete jednoduše dostat skrze PC. Existuje několik možností, jak zobrazit obrazovku telefonu na počítači. Na svém monitoru potom uvidíte obrazovku vašeho telefonu a můžete ho ovládat stejně, jako v případně propojení s myší. Obsah však vidíte na. Politika, zprávy, šoubyznys, bydlení, dům a zahrada.


Zprávy, které vás baví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.