pondělí 14. května 2018

Septiky zumpy

Septiky Ekologické samonosné nádrže. Vyrobené metódou rotačného formovania Polyetylénu PE-HD. Ukladá sa len na zhutnené lôžko a následne sa vykoná obsyp pieskom alebo štrkom jemnej zrnitosti. Nádrž je bez spojov a zvarov. Likvidujte odpadní vodu, buďte šetrní k naší přírodě!


Vyrábíme plastové nádrže, žumpy, septiky , bazény, čov, jímky a atypické nádrže s dlouholetou tradicí a kvalitou. Naše žumpy a septiky sú vyrobené z kvalitného betónu a oceľovej výstuže a ich objem začína už na veľkosti 4m3. Dajú sa však medzi sebou spájať, čo umožňuje vytvoriť dostatočný objem presne podľa vašich predstáv. Naše výrobky dovezieme kamkoľvek v rámci Slovenska a bezplatne uložíme do predom pripravenej jamy.


Výroba, dodávka: plastové žumpy na klíč s dopravou po celé ČR a SK zdarma. Dlouhá životnost, rychlá a jednoduchá montáž. Jedná sa predovšetkým o vysoko kvalitné, lacné plastové nádrže, ktoré sú určené pre použitie ako: septiky , žumpy, akumulačné nádrže, nádrže na dažďovú vodu, čerpacie nádrže a vodomerné šachty, ale tiež domové čističky odpadových vôd alebo filtre na dočistenie odpadových vôd. Sklolaminátové žumpy. Náš sortiment tvoria plastové nádržky (žumpy, septiky ) - valcové a atypické.


Septiky zumpy

Zákazníkom ponúkame nádržky pre obetónovaní , nádržky samonosné , ktoré stačí len obsypať štrko pieskom a nádržky dvojplášťové vhodné pre miesta, kde hrozí priesak spodnej alebo povrchovej vody. PP dosiek, ktoré sú rezané na mieru a následne zvárané najmodernejšími ručnými a CNC zváračkami. Jako materiál pro jímky, žumpy a septiky používáme výhradně polypropylen, který je známý svou odolností, houževnatostí a nízkou váhou výrobků. Ověřené informace o firmách z oboru Jímky, septiky , žumpy, nádrže, šachty v okrese Česká Lípa a okolí.


Levné plastové jímky - septiky poctivé-jímky. Opatření proti koronaviru se naší firmy zatím nedotýkají, zatím vyrábíme i rozvážíme. Kvůli ochraně zákazníků, bude mít řidič, při kontaktu s Vámi, roušku a rukavice. Připravte si prosím přesný obnos. JÍMKY, SEPTIKY , ŽUMPY.


Septiky zumpy

Vítáme Vás na stránkách septik-septik. Naše společnost se specializuje především na výrobu plastových výrobků. Našimi hlavními produkty jsou jímky, septiky , vodoměrné šachty, pískové filtry a nově i lapoly a přečerpávací jímky - stanice. V jednotlivých komorách tvorených systémom separačných prepážok dochádza k mechanicko-biologickému čisteniu odpadových vôd pred ich vypustením zo septiku do povrchových vôd (potok, rieka) alebo do vôd podzemných cez vrstvy pôdy.


Naše firma se specializuje na výrobu a prodej železobetonových nádrží, určených především jako žumpy, jímky nebo septiky. Je jich však možné použít i jako zádržné nádrže dešťové vody, nebo jako sklepy. V případě potřeby většího objemu lze žumpy. V této souvislosti je dobré vysvětlit rozdíl mezi jednotlivými pojmy, které se často pletou.


Existují totiž jímky, žumpy neboli septiky a čističky odpadních vod a každé z těchto zařízení funguje poněkud odlišně. Přístup do jímky je umožněn průlezem o průměru a výšce cm. Jímky a septiky vyrábíme z polypropylénu (PP) tloušťky a mm, který je vyhovujícím materiálem pro stavbu těchto aplikací. Vlastnosti desek z PP jsou houževnatost, tvarová stálost, netříštivost, snadná opracovatelnost a svařitelnost. Použitý materiál odpovídá ČSN a je certifikován.


Ak hľadáte inzeráty zo sekcie ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát do kategórie Žumpy, septiky a zabezpečte si rýchly predaj. Certifikované betónové žumpy.


Septiky zumpy

Plastové jímky, septiky a žumpy, jímky na dešťovou vodu. Sme výrobca betónových žúmp. Naše žumpy sú použitelných ako betónová žumpa, septik, nádrž na dažďovú vodu, zberná nádrž a iné.


Jsme tradiční český výrobce septiků, ČOV - čističek odpadních vo jímek, plastových žump a zemních filtrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.