pátek 11. května 2018

Sprchová vanička 80 x 100

Variant s hladkým dnom alebo s prevedením antislip. Objednáno na sklad Zboží bude dostupné 22. Vaničky vytvoří dokonalý celek v kombinaci s nejmodernějšími typy zástěn PREMIUM a P. Je vhodná pre obdĺžnikové sprchové kúty alebo samo. Hodnocení produktu:. Velmi odolná a praktická čtvercová plechová vanička se smaltovaným povrchem, která zvládne i velmi náročnému zacházení a odolá.


Balení bez sifonu a nožiček. Pro sprchový kout Economy. Zobrazuji – 30) Jika PADANA 2. JIKA Padana vanička z litého mramo. Materiál skladem Žulová sprchová vanička z materiálu Mystic Grey.


Protiskluzný, vyspádovaný, broušený. Keramická vanička se vyznačuje dokonalou pevností, odolností a stabilitou. Jedná se o produkt, který dokonale zaplní prostor vaší koupelny při zachování dokonalého vzhledu a estetiky interiéru.


Vanička sprchová akrylátová Calisto x 1. Jsou vyrobeny ze stoprocentniho akrylátového polymeru. Stacato AKCE čtvrtkruhová sprchová zástěna 900x900mm s vaničkou z litého mramoru SF590ET909. Odtok s priemerom mm. Nalezeno: 2produktů. Sprchova vanicka x 100.


Novinka Doprava zdarma. SANSWISS LIVADA x 160cm sprchová vanička obdĺžniková, liaty mramor, biela, W20A. Položek k zobrazení: 16.


Sprchová vanička 80 x 100

Samonosnou akrylátovou vaničku lze snadno instalovat na podlahu. Filtr podle parametrů, vlastnos. Gelco SARA obdĺžniková sprchová vanička. Krásná a velmi funkční sprchová vanička. Mramorová sprchová vanička VRACA, od české společnosti HOPA.


Skladom 1€ bez DPH. Vkusná sprchová vanička v bílé barvě zapadne díky svému univerzálnímu designu do interiéru jakékoli koupelny. Sifon je součástí balení.


AQUATEK TOP 1x 80cm obdĺžniková sprchová vanička , liaty mramor, TOP100X80BI AKCIA! Pri kúpe tohoto výrobku máte nárok na dopravu zdarma - zaškrtnite si túto možnosť pri výbere spôsobu dopravy. Detail produktu Do obchodu.


Rozmery: x 1x cm. INŠPIRUJTE SA - s týmto tovarom si naši zákazníci tiež kúpili:. Tuto zástěnu můžete použít téměř na každou vaničku nebo vyzděný sprchový kout. Délka (cm): Tvar: čtvrtkruh.


Výhodou této zástěny je rozměrová a tvarová variabilita.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.