čtvrtek 21. června 2018

Bojler dražice to 20

Objem litrů dostačuje i pro sprchu nebo více umyvadel. Možnost využití nízkého tarifu elektrické energie (noční proud) Antikorozní vrstva nepodléhá důlkové korozi v prostředí tvrdé a chlorované vody: Vysoce kvalitní izolace Covestr. Rozměr (ŠxVxH) 50x60xcm. S mechanickým ovládáním. Na cestě Očekáváme 24.


Ohrievač s oceľovou smaltovanou nádobou a zaujímavým dizajnom spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest - sprchu, umývadlo a drez. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze DRAŽICE. Nádoba smaltovaná ocel.


Izolace polyuretanová pěna bez freonu. Všetky informácie o produkte. Stupeň ochrany ve standardu IP 44. Funguje při napěti o 2V. Inštalácia nad batériu.


Bojler dražice to 20

Srdečně vás zveme na výstaviště PVA EXPO Praha v Letňanech ke stánku č. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Hlavně před začnutím prací vypnout příslušný jistič na bojler a po skončení prací opět.


Kis méretű, falra szerelhető elektormos bojler , mely egyszerre liter víz felmelegítésée képes. Drazice bojler to 20. Dražice elektrický bojler TO 20. Nalezeno: produktů. Teplou vodou dokáže zásobovat i více odběrných míst najednou-sprchu, dřez a umyvadlo.


Bez problémů funguje jak v tlakovém, tak beztlakovém systému a jeho objem je až 20l. Elektrické krytí: IP 24. Spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest – sprchu, umývadlo a drez. Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme.


Více než spolehlivost. Můžete mít dnes od 9:30. Spolehlivě zásobí teplou vodou jedno nebo více odběrných míst – sprchu, umyvadlo a dřez. Ideális választás konyhába, vagy olyan helyekre, ahol nem túl. W,Maximální provozní tlak: MPa.


Výrobok vynesieme až do bytu. Bojler drazice to 20. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Zásobníkový ohřívač DZ DRAŽICE TO - s objemem litrů.


Prodám velmi praktický tlakový bojler TO-20. Ohřívač může zásobovat např. Doba ohřevu cca min. Související produkty. Zde se nacházíte: Heureka. Vestavný termostat do bojl.


DZ v rámci medzinárodného veľtrhu Aquatherm Praha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.