pátek 22. června 2018

Bojler s výměníkem

Bojler je určen pro svislou montáž. Keramické těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem, na kterém lze plynule nastavit požadovanou teplotu. Ohřívače vody s výměníkem tepla Eliz, Austria Email, Dražice.


Nepřímotopný bojler s trubkovým výměníkem je vhodný do tlakových systémů vytápění. Máte vybrané filtry: bojler s vymenik. S pomocí kombinovaného bojleru je vodu možné ohřívat celonerezovým ohřívacím tělesem a trubkovým výměníkem tepla. Svislý zásobník teplé vody s jedním výměníkem vhodným k různým zdrojům tepla. S napojením na topnou soustavu bych moc nepočítal, sice by to bylo v případě volby bojleru s výměníkem možné, ale výkon těch vestavěných TČ je většinou docela malý (v ideálním případě do kW), což je pro ohřev TV a vytápění málo, navíc v zimě, kdy potřebujete aby to pracovalo nejlépe, bude ten výkon ještě menší při nasávání vzduchu z venkovního.


Tepelná čerpadla pro ohřev vody Ariston, Eliz. Stacionární zásobník teplé vody s topným tělesem a jedním výměníkem vhodným k mnoha různým zdrojům tepla. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.


K tomu je nutné zapojit do systému bojler , který je vyhříván teplou vodou z výměníku. S JEDNÍM VÝMĚNÍKEM – ležatý bojler o objemu L až 1L který můžete volně položit na zem nebo pověsit pomocí konzol (volitelné příslušenství) na zeď. S DVĚMA VÝMĚNÍKY – ležatý bojler o objemu L až 1L který můžete volně položit na zem nebo pověsit pomocí konzol (volitelné příslušenství) na zeď. Elektrický boiler, kombinovaný boiler, nepřímotopný bojler řady NTR, Kulatý, hranatý bojler , ocelový, nerezový bojler.


Všimněte si dvou zpětných klapek, které jsou přidány. Ty zabezpečují, aby se voda nehonila dokola přes kotle, aniž by šla do radiátorů. Ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s možností využití nízkého tarifu elektrické energie (noční proud).


Možná bych měl uvést důvod proč se bráním AN s průtokovým výměníkem , první hlavně cena, porovnával jsem a vychází lépe mít samostatnou AN a zvlášť bojler , dále životnost AN s výměníkem , vím bojler není taky na dlouho, ale je stále levnější vyměnit 160l bojler , než AN750L s nerezovým výměníkem. Stacionární bojler s jednoduchým trubkovým výměníkem řada SE umožňuje rychlý ohřev užitkové vody, díky použití spirálového výměníku s velkou teplosměnnou plochou. OVK 1P je kombinovaný závěsný ohřívač vody s trubkovým výměníkem tepla. V posledních letech se naplno projevil trend koupě a instalace krbových kamen s výměníkem – tedy kamen určených k napojení do teplovodního systému (radiátory, bojler , akumulační nádrž apod).


Krbová kamna s výměníkem mají jednu velkou výhodu v moderních nízkoenergetických domech. Tou výhodou je snížení výkonu do. Takový je tento svislý, kombinovaný ohřívač s výměníkem , který se postará o dostatek teplé vody ve vaší domácnosti, kdykoliv to budete potřebovat.


Bojler s výměníkem

Dvouplášťová izolovaná myčka řady N50A s lisovanou vanou a speciální dvojitou filtrací vody,. Lisovaná vana s dvojitými filtry a oblými rohy pro hygienu a snadnou údržbu. Pro čtyřčlennou rodinu tedy stačí použít l bojler s tepelným výměníkem.


Koupelny máme nad sebou, kotel s bojlerem bude ve vrchní koupelně. Vybrat si můžete bojler podle způsobu ohřevu - kombinovaný, elektrický, s tepelným čerpadlem nebo tzv. Elektrostaticky nanesenou vrstvou smaltu s možností vybavit bojler elektro ohřevem. Vodu je možné ohřívat celonerezovým topným tělesem a trubkovým výměníkem tepla.


Kombinovaný ohřívač vody s perfektními provozními vlastnostmi. Stacionární bojler - výměníky Stojací bojler pro připojení ke kotly na tuhá paliva a dalšímu zdroji jako solární panely nebo krb s teplovodní vložkou. Uzký bojler s vyrovnávacími nožičkami v objemu od 100L- do 4L. SE-pro rodinné domky atd. L řada NE- pro průmyslové objekty atd.


Samozřejmě až se bojler ohřeje taknebude mít takovou spotřebu atd atd. Koupit kombinovaný bojler , krb s výměníkem , laddomat nebo ESBE s čerpadlem , expanzomat , chladící smyčku , kuláče , manometr ostatní fitinky , měď ,někoho kdo to propojí atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.