pondělí 25. června 2018

Cena revize elektro

Cena je rovněž závislá na tom, jak jsou elektrické spotřebiče připraveny k revizi (soustředěny na jednom místě, kabelové rozpojení, atp.). Doprava na místo revize je zdarma, vypracování revizní zprávy je zdarma. Pro přesnou kalkulaci revize elektrospotřebičů a revize elektro nářadí je potřeba se zkontaktovat. Konečná cena se může lišit a může se skládat z více úkonů dle požadovaného rozsahu revize. Přesnější konečnou cenu zašleme na požádání vypracování cenové nabídky po získání přesnějších informací o požadovaném rozsahu prováděné revize a všech souvisejících náležitých úkonů.


Cena revize elektro

Cena revizních prací elektro , ceník revize. Dále možnost i dle domluvy rozsahu revize. Základním školám a školkám poskytujeme automaticky slevy.


Protože revize provádí vysoce kvalifikovaná osoba, která nejenom že zná problematiku elektroinstalací, ale především složila zkoušky, je nutné počítat s tím, že ceny revizí budou odpovídat odbornosti a zkušenostem technika. Konečná cena revize za revidovaný objekt nelze přesně stanovit, jelikož cena je ovlivňována několika aspekty. Cena se stanoví od stavu technické dokumentace k objektu (je-li nějaká), technického stavu elektroinstalace nebo hromosvodu (zejména při pravidelné revizi) a zda se jedná o revizi výchozí nebo pravidelnou apod. Jsem vyučen elektromechani kem , takže to celkem jde i laickým okem poznat.


On je znám , že si tyhle věci nechal dělat od různých tzV. Máte zájem o elektro revize ve městech jako je Brno, Plzeň, Liberec, nebo Olomouc? Elektro revize na dalších místech. Nejsme omezeni pouze na místa jako je Praha nebo Ostrava, přijede.


Provádíme revize elektro , revize elektrických spotřebičů, elektrospotřebičů, ručního přenosného nářadí, elektroinstalace, hromosvodů. Přesnější a konečnou cenu zašleme na požádání vypracování cenové nabídky po získání přesnějších informací o požadovaném rozsahu revize a všech souvisejících náležitých úkonů. Chci objednat revizi elektro.


Cena revize elektro

Cena se odvíjí od náročnosti a rozsahu revidovaného elektrického zařízení. Kromě provádění revizí a kontrol nabízíme vedení evidence a sledování termínů. Je v ní zahrnuto vše, označení spotřebiče, revize , prohlídka, vystavení protokolu. Revizní lhůty běžných.


V ceníku uvádíme na první pozici do spotřebičů což je z našich zkušeností zhruba 1-kanceláře. Například počítač není jedna věc ale minimálně (počítač, kabel, monitor, kabel). Cena zahrnuje prohlídku spotřebiče, označení spotřebiče štítkem, provedení měření, funkční zkouška a vystavení protokolu o revizi. Nabízíme revize elektro a kontroly elektrických domovních a průmyslových instalací, revize hromosvodů, revize elektrických strojů a zařízení, elektrických spotřebičů a nářadí.


Cena kurzu nezahrnuje cenu zkoušky a vydání osvědčení (přehled cen za zkoušky). Cena zkoušky je stanovena dle požadovaného rozsahu v souladu s vyhláškou MPSV č. Veškeré projekty a montáže jsou vedeny a kontrolovány pracovníky s potřebnými osvědčeními a kvalifikací. Povinnost provádět údržbu, kontroly a revize elektro vyžadují naše platné zákony, nařízení vlády a vyhlášky.


Uvedené ceny elektro revizí jsou smluvní. Odvíjí se od rozsahu, obtížnosti a objemu prováděné elektro revize. Při pravidelné a dlouhodobé spolupráci poskytujeme slevu až do výše z původní ceny elektro revize.


Cena revize elektro

Pro konečnou cenovou kalkulaci revize elektroinstalace revize elektrorozvodů je obvykle třeba co možná nejpodrobnější specifikace objemu prací nebo. Přesná cena revize se odvíjí od skutečné náročnosti a rozsahu revidovaného elektrického zařízení. Ceník revize elektro.


Konkrétní cenovou nabídku Vám zdarma zašleme, když nám sdělíte co nejpodrobnější po. CENA REVIZ ELEKTRO - tvořena dohodou dle dostupnosti , složitosti a rozsahu elektrických rozvodů ceník revize elektroinstalace. Předkládáme ceníky řemeslných prací - revize elektro a hromosvodů,.


Provedení revize 3f přípojky. Cena této elektro revize se odvíjí od rozsáhlosti celé elektroinstalace. Ceny revizí jsou orientační (informativního charakteru) a mohou se lišit v závislosti na podmínkách, umístění, rozsahu nebo složitosti revidovaného elektrického zařízení. Pro montáž používáme zásuvky a vypínače od značky ABB modelová řada TANGO v ceně je základní verze bílá, béžová, v případě že zákazník bude chtít jinou barvu nebo jiný model nebo jinou značku, rádi vyhovíme a cenový rozdíl oproti základu navýšíme nebo ponížíme a doložíme. Hromosvody pro haly, panelové domy, atd.


V případě větších objektů jako jsou haly, panelové domy, atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.