úterý 5. června 2018

Čerpadla olomouc

Sigmy Olomouc , staví na více než 50-leté tradici výroby čerpadel. Současná ISH PUMPS OLOMOUC a. Olomouc , nabídka čerpadel v Olomouci V případě zájmu nás kontaktujte , naši pracovníci na pobočce v Olomouci Vám s ochotou poradí a pošlou nabídku na míru vašim potřebám. SIGMA a domácí vodárny Darling.


Čerpadla olomouc

V nabídce zavlažovací technika, bazény, tlakové nádoby, ruční a elektrické nářadí. Nakupujte u profesionálů. Obchod zaměřený na prodej čerpací techniky zejména:domácí vodárny,povrchová čerpadla ,ponorná čerpadla ,kalová čerpadla ,ruční,oběhová a benzínová čerpadla. Dobré studny v suchu vodu dají, dobrá čerpadla se u nás prodávají! ALFAPUMPY jsou vyrobeny s použitím nejnovějších technologií jako jsou tepelné ochrany motoru, keramické ucpávky, měděná vinutí motorů a další kvalitní materiály.


Rádi bychom Vás upozornili, že naše čerpadla nenaleznete v regálech supermarketů, ale pouze u odborných prodejců, kteří vám vždy ochotně poradí s výběrem a použitím. Internetový obchod s nabídkou čerpadel do vrtů a vrtaných studní. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Zajišťujeme servis čerpadel značky Grundfos. Servis čerpadel v Olomouci a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Georgia - čerpací technika s. Olomouc - Georgia Čerpadla do vrtu představují specifickou kategorii ponorných čerpadel: musejí obstát ve větších hloubkách, ve velmi stísněných prostorech vrtu a musí vyhovovat požadavkům pro pitnou vodu. Klimatizace Jan Křesala, Olomouc. Dodávka a montáž klimatizací a tepelných čerpadel. Společnost Vřetenová čerpadla s. Navázala na činnost firmy fyzické osoby zakladatele Ing. Zakladatel firmy Ing.


Zabýváme se vlastní výrobou a vývojem čerpadel. Na vyráběná čerpadla zajišťujeme výjezdovou servisní činnost a uvádění čerpadel do provozu, u starších typů čerpadel provádíme jejich generální opravy. Zaváděním nových technologií ve výrobě a používáním nejmodernějších programů v oblasti konstrukce čerpadel, vycházíme vstříc novým trendům ve výrobě čerpadel. Vítejte na našich stránkách. Grundfos Olomouc Grundfos patří mezi největší světové výrobce čerpadel.


Mimo těchto prvků umístěných mimo čerpadla a odpovídající národním normám a předpisům jsou některá čerpadla vybavena ochrannými havarijními prvky přímo v čerpadle. Nejjednodušším prvkem je termostat ve vinutí čerpadla. Tepelná čerpadla OLOMOUC.


Instalujeme tepelná čerpadla v Olomouci a okolí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla a klimatizace v provedení VZDUCH-VZDUCH, nebo VZDUCH-VODA od japonského výrobce MITSUBISHI. Provádíme servis a zákonem povinné revize účinnosti a těsnosti zařízení.


Čerpadla olomouc

Montáž realizujeme po celé Moravě i Slezku. Narozdíl od situace před několika lety, kdy se prodávaly předražené stroje, servisní podpora byla nevyhovující a téměř nikdo o tomto zajímavém oboru nic nevěděl, se situace výrazně změnila. Ponorná kalová čerpadla představují moderní technicky vysoce účinné, hospodárné, dle druhu použití i mobilní čerpací zařízení, které řeší problémy čerpání odpadních, splaškových průsakových či agresivních vod a jiných medií. Svými rozměry, jednoduchostí obsluhy a snadnou manipulací jsou tato čerpadla určena pro využití ve všech oblastech průmyslu.


Zvláštne kategori predstavujú zavlažovacie systémy, ktoré majú obvykle vysoké nároky na tlak (pre správnu funkciu zavlažovačov). Pri výbere čerpadla pre zavlažovanie vám radi poradíme. Potrebujete pomoc s výberom, alebo máte špecifické požiadavky na čerpadlo ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.