úterý 5. června 2018

Průmyslové armatury

Poradíme Vám to nejlepší pro Vás! Průmyslové armatury AVIMEX Hranice spol. Našimi základními pilíři je inženýrská a obchodní činnost prodeje širokého spektra průmyslových armatur a potrubí a zakázková strojní výroba. Firma se specializuje na komplexní subdodávky pro investiční celky.


Naším zákazníkům nabízíme vysokou kvalitu, krátké. Evropský výrobce procesních armatur se specializací na inovativní produkt KINEVA, unikátní excentrické provedení uzavírací klapky s vysokou kvalitou těsnosti v náročných podmínkách. Armatury - nabídka STASTO GROUP.


Nabízíme průmyslové armatury zejména pro oblast teplárenství, energetiky, chemického a petrochemického průmyslu jež jsou součástí dochlazování a ohřevu médií. Disponujeme konstrukčním, technologickým, výrobním a servisním zázemím společně s širokou škálou kooperací umožňující pružně reagovat na potřeby zákazníka. Vyrábíme a dodáváme průmyslové armatury jako jsou bezpečnostní plynové ventily, ventily, klapky, kulové kohouty, šoupátka, elektropohony.


Průmyslové armatury

Stavebně montážní činnost. Tehdy byla založena jako sdružení fyzickýc. Uzavírací ventily jsou průmyslové armatury určeny k otevření, uzavření nebo regulaci průtoku.


Uplatnění tyto armatury najdou v nejrůznějších aplikacích od výzkumných laboratoří přes potravinářství, chemický a biochemický průmysl, lékařství až po ultra-čisté aplikace v polovodičovém průmyslu. Vysokotlaké spojky a koncovky je nutné hledat ve skupině HYDRAULIKA (VYSOKÉ TLAKY). Elementy pro pneumatické rozvody jsou uvedeny ve skupině PNEUMATIKA. Náš sortiment doplňují průmyslové armatury jiných výrobců, abychom pokryli co nejvíce požadavků klientů.


Vedení firmy se řídí moderními trendy v podnikání, aby byl neustále zvyšován výkon výroby a kvalita výsledných produktů pro zákazníka. Czech manufacturer of industrial valve fittings. Its product range includes valves, high-pressure valves, continuous and intermittent blow-off valves, slides, non-return flaps, ball cocks, level gauges, bellows valves and bellows slides. S výběrem vhodného řešení Vám ochotně poradí pracovníci našeho obchodního oddělení.


Na průmyslové armatury jsme těmi pravými odborníky! Tyto produkty nacházejí své. Prodáváme také plynové armatury. Výkup armatur, šoupat, ventilů a kohoutů.


Průmyslové armatury

Firma se velmi dynamicky rozvíjí, v současnosti má cca 2obchodních partnerů v celé České Republice. Zhruba jednu třetinu své produkce exportuje do zahraničí. Společnost ARAKO spol. Byla založená společnostmi ROUČKA SLÉVÁRNA, a. Know how firmy vychází ze spolupráce s mateřskými společnostmi.


Ukázka (rozborka a sborka) vybraných průmyslových armatur. Ukázka konstrukce některých armatur a prvků v energetice a topných systémech. Video určené začínaj.


Vám komplexní služby v oboru průmyslových armatur. Díky znalostem a zkušenostem z vývoje, výroby a prodeje armatur, které jsme získali jako zaměstnanci firmy SEVEROČESKÁ ARMATURKA a. Vám kvalitní služby na velmi vysoké úrovni. Vývoj, výroba a servis průmyslových armatur. Hlavní výrobní program tvoří kulové kohouty, šoupátka, ventily, klapky a stále častěji tké speciální armatury pro náročné průmyslové aplikace. Chemické, teplárenské, vodovodní i plynovodní provozy, čističky odpadních vo bioplynových stanic nebo výrobních hal, potřebují ke své činnosti nezbytné komponenty, které se souhrnně označují jako průmyslové armatury.


Své využití nacházejí především pro činnosti, při kterých se pracuje s. Lorem ipsum dolor CEO of AEM. MMontážní vložka s oboustranně volnými přírubami. SKT Sací koš talířový. UK Ucpávkový kompenzátor slouží k vyrovnání velkých osových posuvů potrubí. SOR Stojan pro dálkové ovládání průmyslových a. Spojujeme komplexní nabídku produktů v oblasti pneumatika, průmyslové armatury a automatizace s technickou konzultací a prvotřídním servisem.


Takto vám zajišťujeme ojedinělou kvalitu bez kompromisů. Od hadic na vodu, přes hadice pro potraviny, plyny, sypké směsi, až po hadice pro chemikálie a mnoho dalších typů médií. Dodavatel a výrobce zařízení, komponent, ventilů, armatur, čerpadel, senzorů a analyzátorů pro potravinářský průmysl, chemický průmysl, pivovary,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.