pátek 29. června 2018

Detektor oxidu uhelnatého brno

Bez detektoru oxidu uhelnatého nemají lidé ani zvířata šanci zaznamenat jeho přítomnost. Většina případů proto končí otravou, a dokonce i smrtí. Jedovaté zplodiny z kouře zabíjí nejčastěji ve spánku. Brno -Královo Pole Královopolská 139.


Detektor kouře vás na ně upozorní včas. Substance je bez zápachu a vystavení jejímu působení můžeme být smrtelné. Honeywell detektor oxidu uhelnatého CO alarm XC100D-CS. Autonomní detektor oxidu uhelnatého s LCD displejem a vestavěnou sirénou, životnost senzoru roky.


Disponuje třemi LED diodam (napájení, alarm, chybový stav), LCD displejem se zobrazením koncentrace CO, odlišným zvukovým alarmem podle koncentrace oxidu uhelnatého. Umí také automaticky diagnostikovat funkce přístroje se zobrazením chyby. Kompaktní přístroj s vestavěnou sirénou, životnost senzoru 5. Vazba oxidu uhelnatého na hemoglobin je přibližně dvousetkrát silnější než kyslíku, a proto jeho odstranění z krve trvá mnoho hodin až dní. Příznaky otravy se objevují již při přeměně hemoglobinu na karboxyhemoglobin.


Toto je podstatou jednoho ze škodlivých vlivů kouření. Pevné detektory oxidu uhelnatého. Cenové rozpětí: - Kč. Pořiďte si detektor oxidu uhelnatého (CO) za bezkonkurenční cenu. Ten byste měli instalovat do všech prostor, kde únik tohoto jedovatého plynu hrozí – tedy například pokud máte karmu, krb či plynový kotel.


Oxid uhelnatý není vidět a je bez zápachu, je proto nutné být včas. Toto zařízení je určeno pro výstražnou signalizaci při hromadění nebezpečného CO ( oxidu uhelnatého ). Zařízení zajišťuje vizuální a výstražnou signalizaci. Hlásič disponuje kvalitním elektrochemickým senzorem oxidu uhelnatého , který upozorňuje na nebezpečnou úroveň CO. V případě výskytu oxidu uhelnatého , vydává poplachový signál sirénou a začne blikat červený indikátor.


Kup nyní Ochráníme vás a vaši rodinu před požáry. Detekuje zvukově i vizuálně zvýšenou koncentraci nebezpečného plynu co- oxidu uhelnatého. Tento plyn vzniká nedokonalým spalováním v karmě,krbu v kotlech. Vhodné pro obytné prostory.


Polovodičový snímač druhé generace Detekce ve stupních 50ppm a 120ppm Testováno akreditovanou zkouškou VVUÚ a. Kalibrace, montáž, revize čidel a detektorů plynu oxidu uhelnatého , metanu a propan butanu. MONTÁŽ, SERVIS A KALIBRACE Servis a kalibraci mohou vykonávat jen kvalifikované osoby, pověřené výrobcem. Opravy detektoru provádí výrobce nebo jím pověřená servisní firma.


Po kalibraci od nás obdržíte kalibrační protokol. Při zjištění nebezpečí vydá signál, který nepřeslechnete ani když spíte v místnosti na opačné straně domu. Poskytujeme kompletní zázemí v oblasti detekce plynu, prodej, autorizovaný servis a pronájem detektorů. EMOS GS8detektor oxidu uhelnatého s alarmem,IP2 bílý.


Skladem poslední ks. Výstražné zařízení (alarm) pro sledování koncentrace jedovatého oxidu uhelna. Odolný proti vlhkosti, elektrochemický senzor - 10let záruka! Hlásič úniku plynu provádí testování každou vteřinu na smrtelné nebezpečí v podobě oxidu uhelnatého (CO) a umožňuje nepřetržité monitorování hladiny CO.


Detektor oxidu uhelnatého brno

Alarm upozorní uživatele i na minimální koncentraci CO a zachrání mu život. Osvědčená technologie čidel s dlouhou životností až let. Ochraňte svůj majetek a zdraví včasným odhalením požáru.


Naše požární hlásiče – detektor kouře a hlásič oxidu uhelnatého vám s tím pomohou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.