úterý 26. června 2018

Granitový dřez

Granitový dřez

To je častou otázkou zákazníků, kteří se rozhodnou pro tento moderní druh dřezu. Granitový pomocník je velmi odolný, avšak nevydrží úplně všechno. Pokud si chcete udržet váš dřez jako nový po desetiletí, víme jak na to. Přečtěte si naše tipy a ušetříte si práci i peníze!


Rozměr vany dřezu je 3x 4x 2mm. Dřez je určen pro horní nebo spodní montáž do minimálně 4mm široké skříňky. Vhodný pro montáž do skříňky o šířce cm. Vyrobený v Polsku ze směsí granitu a nejkvalitnějších přírodních pryskyřic, zaujme svou jednoduchostí designu a optimální funkčnosti. Moderní granitový dřez s odkapem o rozměru: 7x 5mm, hloubka dřezu: 2mm, Alveus Cadit 2 dřez s odkapem, rozměr 790x500mm, vana 375x425x200mm, skříňka od 500mm.


Součástí je sifon pop-up. Složení žulových částic, svázané vysoce kvalitním pojivem. Internetový obchod Dřez. Pod pojmem granitový dřez se na trhu prezentuje leccos. Odpověď na tuto základní otázku je třeba hledat v historii.


Jak se tedy zorientovat? Technologie výroby granitových dřezů byla vyvinuta na přelomu 70. Jejím základem je směs drcené žuly, akrylátového. Také máte doma granitový dřez a nevíte, jak se o něj správně starat?


Udělali jsme za vás malý průzkum, jak si s péči o granitový dřez poradí jeho vlastníci. Tento typ kuchyňského dřezu je vyroben z kompozitních materiálů obsahujících drcenou žulu, přírodní křemičité. Spousta lidí je přesvědčena o tom, že koupí granitového dřezu se zbaví čištění dřezu. Omyl dámy a pánové… granitový dřez vyžaduje mnohem pečlivější a častější údržbu než nerezový dřez. Ale odvděčí se vám dlohotrvajícím krásným vzhledem.


Granitový dřez

A o to nám jde v především. Detail produktu Do obchodu. Pasuje do jakkoliv barevně laděné kuchyně.


Do bílé kuchyně může kontrastně zapadnout dřez černý, naopak dřez bílý pasuje k barvám kuchyně jako je hnědá nebo béžová. Sinks granitový dřez LINEA 7N Metalblack. V oblasti designu jasně vede granitový dřez. Granit jako takový je masivní a působí od pohledu vřelejším dojmem, než chladně elegantní a odměřený nerez. Vzhledem k tomu, že existuje v mnoha barevných odstínech a variantách, není těžké ho sladit se zbytkem kuchyně.


Připravili jsme pro vás výhodné sety granitových dřezů v kombinaci s kvalitní kuchyňskou baterií. Můžete si tak vybírat z mnoha variant a zvolit si, zda dáte přednost barevně sladěnému setu, nebo se rozhodnete například pro černý dřez a baterii ve chromové úpravě. Komplet s odpady, sifonem a přípojem na myčku. Jestli máte zájem o jiný typ či barvu pište. Potřebuji místo, do dnů to dám pryč.


Nejširší nabídka kuchyňských dřezů za akční ceny! Nabízíme dřezy nerezové, granitové, tectonitové či keramické včetně příslušenství. Křemenný kompozitní dřez jsme znovu a znovu obnovovali.


Tak, že jsme naši představivost a inovace barevně malovali na stole, v laboratoři - a tím jsme vytvořili přes 2modelů křemenných kompozitních dřezů ve 40ti barevných provedeních, ale také zajistili budoucnost v našem oboru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.