pátek 22. června 2018

Klozet s bidetem

Wc kombi klozet se zabudovanou bidetovou tryskou - spodní odpad. Zvýšený model pro tělesně postižené. ROCA In-Wash - závěsný klozet - včetně sedátka a poklopu- nutnost elektrického připojenfunkce:- intimní hygiena- oscilační masáž- osušování- nastavitelná teplota a tlak vody- nastavitelná poloha trysky- nastavitelná teplota osušovacího vzduchu- přesná regulace funkcí- noční osvětlení- snímač přítomnosti- pohodlné sedátko.


Jedná sa o úsporné řešení intimn. WC s bidetem v jednom - geniálně jednoduché řešení - bidetová tryska zabudovaná přímo v límci keramické mísy. Ruce špinavé od hlíny nebo od škrábání brambor.


Nikoho nenapadne spokojit se pouze utřením rukou do papírové utěrky, vždy dostane přednost voda. Pokud jde však o hygienu na toaletě, většina lidí se smíří pouze s papírem. I zde však přichází ke slovu voda. Sedátko s poklopem nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť.


Sanita s roční zárukou,wc s bidetem ,2v1. Reference našich zákazníků Jana Pokorná. Objevila jsem WC s bidetem na internetu. Objednala jsem si závěsné TP3a jsem moc spokojená. Jde o model střední tří.


Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání klozet s bidetem. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. V případě kombiklozetu je na výběr z toalety s vodorovným nebo svislým odpadem.


Klozet s bidetem

Jeho vzhled je zpestření speciální vystouplou hradnou. Svým unikátním vzhledem je předurčen do rustikální koupelny. Zleva: WC s bidetem Vitra V Care s ergonomickým sedátkem je designově přizpůsobeno moderním interiérům a je vybaveno mnoha funkcemi. Vzhledem a funkcemi zaujme i sprchová toaleta Grohe Sensia Arena, která má také protipřilnavý keramický povrch. WC VitrA s bidetovací tryska.


Jednoduchá instalace, šetří místo ve vaší koupelně. Použitelné na všechy nádržky pro zazdění všech výrobců a je plnohodnotnou náhradou bidetu či bidetovacího zařízení. Stojící klozet , hluboké splachování, VARIO odpad Italská verze stojícího klozetu Mio bez nádržky si stále nachází řadu příznivců díky svému tradičnímu vzhledu a dokonalému sladění se stojícím bidetem. Vybavení koupelen Záchody a bidety Záchody Odebrat filtry. Wc s bidetem závěsné Geberit Aqua Clean 146.


Klozet s bidetem

Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort toalety s integrovanou sprchou na zcela novou úroveň. Velmi kvalitní materiály, hladké linie a úžasné funkce Vás příjemně překvapí při každém použití. WC sedádko Soft close s přídavným bidetem. Praktické řešení intimní hygieny. Dvě samostatné trysky pro dámský a anální oplach.


Nepotřebuje k funkci elektrickou energii, neobsahuje topné těleso Snadné. WC s BIDETOM značky Creavit sa vyrába už viac ako rokov. Od klasickej WC misy sa líši vstavanou bidetovou tryskou, ktorá je nastaviteľná.


Nie je potrebné pripojenie k elektrickej sieti. Výborné riešenie do malých kúpeľní. Ponúkame viacero dizajnov - vyberie si naozaj každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.