čtvrtek 28. června 2018

Koupelny sprchové kouty

Funkčnost je samozřejmě jako vždy na prvním místě, design by se ovšem taky neměl opomenout. Koupelny Pegas - let zkušeností. Sprchová řešení od nás jsou k dispozici v různých tvarech a provedeních s důrazem na kvalitu. S vaničkou nebo bez vaničky.


Koupelny sprchové kouty

Dodáme rychle a bezpečně až k vám domů. V naší nabídce naleznete sprchové kouty čtyřúhelníkové, čtvrtkruhové, asymetrické, atypické, půlkruhové, do niky nebo volně stojící příčky. Sprchové a vanové zástěny za ceny, které jinde nenajdete!


Stejně tak i závěsy a kompletní příslušenství pro zástěny. Nejprodávanější zboží držíme skladem. Vybírat můžete ze značek SanSwiss, Riho, Ravak. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Největší galerie koupelen v ČR. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů.


Mezi populární řešení bezesporu patří sprchové kouty 80x80. Nejběžnější tvary sprchových koutů jsou potom obdélníkové, čtvercové, rohové, čtvrtkruhové nebo různé atypické sprchové kouty. Bezdveřové sprchové kouty. Jedním z takových tvarů, jsou sprchové kouty WALK IN neboli bezdveřové sprchové kouty. Jak vyplývá z názvu, tyto sprchové zástěny nemají žádný systém otevírání.


Koupelny sprchové kouty

Velmi kvalitní sprchové kouty z kolekce Rols se dokonale hodí do každé koupelny. Jsou odolné a vydrží mnoho let. Vyberte si ideální řešení z naší nabídky, aby se Vaše koupelna stala útulnou místností. Pokud zařizujete novou koupelnu, u nás najdete sprchové kouty čtvrtkruhové, čtvercové, obdelníkové, atypické a nástěnné.


Sprchový kout s vaničkou nebo sprchový kout bez vaničky. Vše za příznivé ceny. Ten může být vybaven sprchovou hlavicí či sprchovým panelem , který umožní masírovat vaše tělo proudy vody v různých úhlech. Příslušenství k vanám.


Rekonstrukce koupelny. Obecně jsou sprchové kouty velmi oblíbené a současná doba nabízí nepřeberné množství velmi stylových a zároveň funkčních typů sprchových koutů. Základní členění podle tvaru nabízí sprchové kouty obdelníkové, čtvercové nebo různé varianty půlkruhových koutů, ty se umísťují především od rohů koupelny. Standardním prvkem při zařizování koupelny se stávají sprchové kouty.


Samotné sprchové kouty tvoří rámové nebo bezrámové stěny z pravého skla nebo lehkého umělého skla. Díky malému prostoru, který sprchový kout zabere, a velkému prostoru, který poskytuje, vytváří ideální prostředí pro vaši relaxaci. Nevíte si rady při výběru toho správného sprchového koutu do vaší koupelny ? Napiště nám nebo zavolejte, rádi vám poradíme.


Zděné sprchové kouty - inspirace, fotogalerie. Přidal houseatgmailcom, dne 30. Chystáte se rekonstruovat koupelnu? Přemýšlíte nad sprchovým koutem?


Možností máte hned několik, tak se inspirujte v naší fotogalerii na. Pokud ještě nejste rozhodnutí, zde jsou důvody, proč zvolit raději sprchový kout:1. Snadná údržba - ideální je, pokud najdete sprchový kout s povrchovou úpravou. Ta však není doživotní, takže je třeba si zakoupit antikalový přípravek a čas od času ho nanášet na skla. Všechny detaily jsou precizně zpracované a zaručují bezvadný stav po celou dobu užívání.


Užijte si rychlou a bezproblémovou sprchu ve sprchovém koutu. Kvalitní koupelnové vybavení za skvělé ceny! Vodovodní baterie, sprchové kouty a mnoho dalšího čeká jen na vás.


Vyšperkujte svou koupelnu k dokonalosti. Buďte při zařizování koupelny originální a vsaďte na umyvadlo na desku. Asymetrické vany: Dokonalá kombinace moderního stylu a praktického využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.