pátek 22. června 2018

Odpadní trubka 250

Odpadní trubka 250

KGRE čistící kus 2obdélníkový uzávěr se šr. Odpadni trubka prumer 250. Nalezeno: produktů. Teleskopická trubka (35mm) pro KARCHER WD 2. HTU Zásuvná záslepka DN 32. Zavzdušňovač potrubia HT DN 110.


Odpadní trubka 250

HTEA Koleno ° DN 75. Speciální vícenásobný těsnící elastomerový kroužek je v ceně a je vložený… Kč – Kč v 2. Osma KGEM trubka DN 2- 5m Hladké kanalizační trubky a příslušné tvarovky jsou vyráběny moderní technologií z polyvinylchloridu (PVC) který neobsahuje změkčovadla (tzv.tvrdé PVC, neměkčené PVC, PVC-U). KG kanalizační trubky PVC - odolávají. Každá HT trubka je vysoce odolná proti chemickému a mechanickému poškození, stejně jako proti požárům. Hodí se tedy nejen k odvodu odpadních vod z praček či myček nádobí, ale také pro odpadní systémy výrobních nebo.


PVC roury jsou vyráběny v délkách 0. Hodnocení produktu:. Všechny prvky systému HT jsou opatřeny hrdlem s vloženým pryžovým těsnícím. HTPP trubka odpadní x x 2mm.


WAVIN trubka žebrovaná ULTRA-RIB 2. Výrobce: Osma: Dostupnost: běžně skladem. Vaše cena s DPH Kč Cena. Trubka HT-PP d 1x 250. Související zboží, jsou díly a součásti (nebo výběr z nich), které lze použít pro doplnění, vylepšení nebo upravení, popř. HT Master trubka DN 10 2- Specifikace MASTER - tichý odpadní systém Ve srovnání s klasickým HT přináší nový systému MASTER především účinné tlumení hluku.


Má přitom výborné hydraulické vlastnosti, vysokou chemickou a biologickou odolnost, vysokou životnost, komponenty jsou pružné a rázuvzdorné. HTEM odpadní hrdlová X1. Díky jednotným rozměrům je lze spojovat s trubkami pro svislé odpady i jiných výrobců.


Brilon – trubka DN 2mm – m. KGEM systém je určen jako kanalizační systém pro svodná potrubí pod budovami. F-kus, přírubová tvarovka. Minimální třídy: DN 2– DN 3– Class 40.


Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. Kč 1Kč 1Kč bez DPH. Spojování se provádí pomocí násuvných hrdel a dvojbřitého těsnícího kroužku. Prosím, použijte minimáln.


Kanalizační potrubí do země. Rozsah použití HT systému. HT - vnitřní odpadní systém. Nejsou opatřeny UV stabilizací, proto je nelze trvale použít na místech s. Rozměr: foto: je pouze ilustrační – neodpovídá parametrům výrobku.


Systém HT odpadního potrubí s hrdlovými spoji je určen pro použití uvnitř budov, zejména tam, kde je vyžadována vysoká tepelná (až do 1st.C), chemická, mechanická a požární odolnost potrubí. Měrná jednotka: ks: Dostupnost: skladePůvodní ce. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje.


Odpadní trubka 250

Tento typ potrubí je vyroben z vysokohustot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.