středa 13. června 2018

Podomítkový sprchový set

Podomítkový sprchový systém podtrhne minimalistické vybavení koupelny. Přitahuje pozornost jemně zaoblenými hranami, které dodají Vaší koupelně kouzlo. Set nejčastěji tvoří sprchová růžice, hadice a tyč.


Nabídka uspokojí jak nenáročné zákazníky, tak i ty nejnáročnější. Kludi LOGO sprchový set. GINKO podomítkový sprchový set s pákovou baterií, výstupy, chrom. Série Ginko - top v současném designu.


Retro podomítkový sprchový set 2výstupy bronz. Baterie série AQUARAMA jsou výsledkem kombinace. Luxusní design pro Vaši koupelnu. AKCE podomítkový sprchový set. Alpi TRIO GLAM podomítkový sprchový set s termostatickou baterií, kaskáda, chrom.


Podomítkový sprchový set

Sapho TREVIA podomítkový sprchový set s pákovou baterií, výstupy, chrom. LATUS podomítkový sprchový set s termostatickou baterií, výstupy, chrom. SAPHO - KIRKÉ WHITE podomítková sprchová baterie, výstupy, bílá páčka, chrom KI42BC.


Grohe BauLoop Páková sprchová baterie pod omítku, chrom. Zobrazeno – z 1položek. NA OBJEDNÁNÍPředpokládané datum naskladnění u dodavatele: 13. Přepínač vody integrovaný do ovládací rukojeti.


SECUREstop - bezpečný systém proti opaření. TRES podomítkový sprchový set s termostatickou baterií, chrom. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Sprchy, vanové a sprchové sety Retro sprchový sloup AQUALINE – ZIGA. Zlevněný podomítkový termostatický set do sprchy Grohe SmartControl.


Hliníkový sprchový sloup do. KIMURA podomítkový sprchový set s termostatickou baterií, výstupy, chrom Elegantní sprchový set v hranatém designu. Součástí setu je ruční sprcha, hadice a sprchová tyč s Vanový set S-line se skládá z ruční sprchy s jedním sprchovým proudem, sprchového držáku a. Sprchový set Grohe Smart Control je určen pro.


Sapho RHAPSODY podomítkový sprchový set s termostatickou baterií, výstupy, chrom. Materiál: mosaz (ovládací rukojeť ABS plast). Povrchová úprava: chrom. Hlavová sprcha v provedení Anticalc = odolnost vůči usazování vodního kamene. Díky termostatu je nastavena požadovaná teplota vody, která je udržována po celou dobu sprchování Kompletní trojcestný podomítkový sprchový set je novinkou v sérii.


Jednoduché estetické ztvárnění bezpečnostní pojistky, která je zapuštěna do ovládací páky, jenom podtrhuje čistotu linií. Termostatický sprchový set elektronický podomítkový , chrom, ovládání v bílé barvě. Kompletní sprchový podomítkový set Grohe SmartControl s termostatickou baterií, v kulatém designu. Tento set obsahuje: podomítkovou termostatickou baterii se třemi různými výstupy – výstup pro ruční sprchu, výstupy pro hlavovou sprchu, která má druhy proudů.


Pevná sprcha průměr 2mm. Držák s přípojkou vody (982). Ruční masážní sprcha průměr 1mm (funkcí) (48).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.