středa 13. června 2018

Ovk 120 tatramat

Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom vyhotoveným špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami. Produktovou řadu OVK D tvoří zásobníkové nástěnné kombinované ohřívače vody ve válcovém provedení. Jsou jedinečné svojí kvalitou, designem vytvořeným špičkovými návrháři, i svými provozními vlastnostmi. Vodu je možné ohřívat celonerezovým elektrickým ohřívacím tělesem nebo dvouplášťovým výměníkom tepla.


Ohřívače se vyrábějí univerzálně pro. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Tatramat OVK 1od 28€ - Heureka. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Doporučujeme Vám tyto podobné produkty: Dražice OKC 125.


TATRAMAT OVK 1od 275. Free delivery and returns on eligible orders. This product belongs to a group Electric water heaters. Buying online this group‘s products You will save a lot of money.


Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. Ohrievače vody) Hodnotenie produktu: (recenzií). Skladem u dodavatele. Vnútorná nádrž bojlerov je z oceľového plechu, ktorého vnútorný povrch je chránený kvalitným smaltom a anódovou ochranou proti korózii.


Ovk 120 tatramat

Gaukite nuolaidos kodą“. Jei Jums neaišku kaip pirkti internetu ar yra klausimų dėl prekės – spauskite mygtuką „Klauskite“. Jei Jus tenkina šios prekės kaina internetu, bet šiuo metu. Kombinované ohrievače. Kompletný sortiment vodotechniky.


Nútený obeh cirkulačnej vykurovacej vody v bojleroch. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Produktovú radu OVK , LOVK tvoria zásobníkové nástenné kombinované ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Bojler zaraďujeme do energetickej triedy B. Dostupnost: Na dotaz.


Kód tovaru: TATOVK120P. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání tatramat ovk 1l. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Tovar expedujeme kuriérom pri platbe kartou alebo prevodom.


Celkový objem je až 1l. Výkon výmenníka tepla je 1kW. Zaručená je jednoduchá montáž, viacúčelová ochrana, dlhá životnosť, komfortná prevádzka, nízka spotreba energie.


K dispozícii máte možnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.