čtvrtek 14. června 2018

Ubrusovina pvc

Ubrusovina pvc

PVC ubrusy jsou požívány všude tam, kde je potřeba snadná a rychlá údržba. V nabídce naleznete PVC ubrusy s textilním podkladem, který nejen chrání stůl, ale také prodlužuje životnost ubrusu. Ubrusovina CO vzor 517. Spolupracujeme s největšími výrobci PVC ubrusovin v Evropě Sanem Plastik Ltd. Nabízíme ucelený sortiment, širokou škálu PVC ubrusovin na plátně i ve formě fólií, to vše v prvotřídní kvalitě.


Ubrusovina pvc

Prodej více než 3mil. Největšími přednostmi ubrusů jsou: rychlá a snadná údržba (vlažnou vodou s přídavkem saponátu) a dlouhodobá životnost. Krásný květinový ubrus. Barevný omyvatelný ubrus s vánočním motivem. Detail produktu Do obchodu.


My víme a chceme to představit i vám, že naše PVC ubrusy mají svou jedinečnou duši a autentičnost. Jedná se o kvalitní, pevné tkaniny s vytkávanými vzory, tzn. Předchozí strana Zpět na první stranu Další strana. Vyhledáno celkem produktů.


Chrání nábytek před ušpiněním, používá se všude tam, kde je kladen důraz na snadnou údržbu. Pokud vás nebaví prát textilní ubrusy, neváhejte a vyzkoušejte třeba praktické ubrusy PVC. Vybírat si můžete z různě barevných ubrusů a také z různých motivů, které můžete sladit s vaším interiérem. Dárkové poukazy Nakupovat. Slevový program - ušetřete z každého n. Potištěné PVC ubrusy MIMOSA svým výrazným designem a jasnými barvami upoutají každého.


Textilie na rubové straně zabrání shrnování a zajišťuje dimenzní stabilitu. Plastový povrch umožňuje snadnou údržbu. Jednu stranu ubrusu tvoří PVC a na straně druhé je textilní podklad. Tyto ubrusy jsou velmi oblíbené všude tam, kde usnadňují údržbu. Díky tomu jsou odolné proti roztrhnutí.


PVC ubrusovina je vhodná do interiéru, ale také je ideálním řešením na venkovní stolování. Stále oblíbené PVC ubrusy ve velkoobchodním balení. Délka role je metrů a šíře 1cm. Položek k zobrazení: 171.


Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky. Nabídka vzorů je široká od transparentních fólií až po potištěné materiály s motivy květin, ovoce či geometrických tvarů. Goldea pvc ubrusovina - dětský motiv zvířátek - metráž š. Ze spodní strany je ubrusovina opatřena textilním podkladem ze 1 plátna PP, který zvyšuje pevnost ubrusu a také zabraňuje nepříjemnému klouzání po stole. Kvalitu a zdravotní nezávadnost tohoto PVC ubrusu potvrzuje také mezinárodní osvědčení Oeko-Tex Standart 100. Vhodné i jako podložka pro malování a práci s modelínou.


Ubrusovina pvc

Materiál - 1 PVC s certifikátem o zdravotní nezávadnosti - Oeko-Tex Standard 100. Kvalitní, omyvatelná, stálobarevná ubrusovina s dlouhou životností. Zobrazit (0m) Přidat do seznamu přání. Jednoduchá údržba - stačí pouze setřít vlhkým hadříkem. Rongo, Rongo je polyesterová látka plátnové vazby vyznačující se širokou škálou použití.


Materiál lze použít pro pánské, dámské, ale i profesní oděvy. Hodnocení produktu:. Velmi kvalitní omyvatelná pvc ubrusovina s textilním podkladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.