pátek 29. června 2018

Průtokové ohřívače vody elektrické

Průtokové ohřívače vody elektrické

Elektrické průtokové ohřívače se hodí zejména do prostor, kde je nedostatek prostoru pro montáž jiného ohřívače vody. Další výhodou průtokového ohřívače vody je krátká vzdálenost rozvodu potrubí a tedy nízké tepelné ztráty. Potřebujete poradit s výběrem vhodného elektrického průtokového ohřívače vody nebo máte technickou otázku?


Průtokové ohřívače vody elektrické

Kontaktujte nás na tel. Průtokové ohřívače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.


Od těchto zkušených výrobců zde pořídíte průtokové ohřívače vysoké kvality. Zkrátka všude, kde je potřeba teplá voda. PŘÍKONOVÉ VARIANTY: 3. W 400V kW 400V kW 230V kW 230V kW 400V 7. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ELÍZ, DRAŽICE, Mediashop a dalších.


Mezi hlavní výhody elektrických průtokových bojlerů patří zejména okamžitý přísun teplé vody , který není závislý jako v případě zásobníkových verzí na množství naakumulované vody , která po vyčerpání není k dispozici. Elektrické vytápění a ohřev vody Elektrické vytápění je druh vytápění, u kterého se elektrická energie přeměňuje prostřednictvím topného zařízení (topných těles nebo topných ploch) na tepelnou energii a to buď lokálně, nebo přímo v místě potřeby, to znamená v jednotlivých místnostech. Můžeme tedy bezpečně říci, že moderní průtokové ohřívače vody na baterii jsou bezpečnými spotřebiči, které poskytují efektivní a rychlou dodávku teplé vody. Vysoce kvalitní, spolehlivé, ergonomické. Tlakové i beztlaké, pro horní i dolní umístění.


S výkonem - kW. Jsme jedničky v elektrickém ohřevu vody. Vás: Společnost Tatramat - ohřívače vody je soukromou firmou. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Průtokové ohřívače vody elektrické

Elektrické tlakové průtokové ohřívače vody patří k nízkonákladovým způsobům ohřevu vody. Každý je ocení v domácnosti, chatě, chalupě, dílnách, lékařských ordinacích, zvláště všude tam, kde je potřebný okamžitý odběr teplé vody. Elektrické beztlaké průtokové ohřívače vody od českého výrobce Wterm se spodním nebo horním umístěním včetně speciální baterie. Bojler Elektrický vertikální i horizontální tlakový ohřívač, 120l, záruka let na.


Elektrický průtokový beztlakový ohřívač vody k okamžitému odběru teplé vody - pro trojcestnou nízkotlakou vodovodni baterii. Vyberte si průtokové ohřívače vody přímo od výrobce. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm. Elektrické ohřívače vody představují ideální variantu pro ty, kteří mají přístup pouze ke zdroji elektrické energie. Zároveň se vyznačují poměrně nízkou cenou, takže mohou být vhodnou alternativu pro zákazníky, kteří chtějí při nákupu topného tělíska ušetřit.


Dalším výrazným pozitivem je také obvykle značný objem těchto přístrojů. Ohřívače vody v několika výkonových řadách určené pro umyvadla, sprchy i jejich kombinaci. Beztlaké průtokové ohřívače vody se pouze připojí k speciální beztlaké vodovodní baterii a do sítě. Ihned dodávají teplou vodu bez omezení množství.


Nabízíme elektrické průtokové ohřívače vody , zásobníkové ohřívače , bojlery, akumulační nádrže, elektrické kotle, také měděné radiátory. Budou ideální volbou v místech, kde nepotřebujete teplou vodu neustále a ve velkém množství. Kromě převažující výroby topných těles vyrábíme také elektrické průtokové ohřívače vody a elektrické sušáky ručníků. Systémy kvality a environmentálního managementu jsou ve společnosti Backer Elektro CZ a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.