pondělí 4. června 2018

Revize komínů plzeň

Pokud chcete svěřit kontrolu svého komínu odborníkům, pak zavolejte na naše číslo. Potřebujete revizi komínu nebo jakékoliv služby z oboru kominictví? Pak jste na těchto stránkách správně. Komínový servis Pavel Krysl - čištění a opravy komínů , drobné opravy střech. Naše firma je členem prestižního Cechu kamnářů České republiky.


Garantujeme kvalitu naší práce. Realizovali jsme už stovky projektů (krby, kamna, sporáky, revize komínů ). Podívejte se do záložky Galerie a naleznete zde příklady našich krbů a kamen. Chcete mít dobrý pocit, že se nepohybujete na té špatné straně zákona? Vložkování komínů , revize , kouřovody, kontroly komínů. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Nejčastěji provádíme revize komínů pro kotle na tuhá neboli pevná paliva a plynové kotle. Roční kontroly komínů dle vyhlášky č. Vysavač pro kamna, automatické kotle, kotelny apod. Co Vám tedy můžeme nabídnout? Pravidelné roční kontroly dle vyhlášky č. Samozřejmostí jsou revize a čištění komínů.


Revize komínů plzeň

Postaráme se o montáž kouřovodů, revize , vložkování komínů , kolaudace vložkování, kominické služby, stavby komínů nebo rekonstrukce komínů. Zajistěte si revizi komínů či vyčištění komínů ještě dnes. Nabídka vložkování, čištění a revizí komínů.


Povinnost pro všechny provozovatele spotřebičů paliv – provádět pravidelné kontroly spalinových cest po celé její délce od paty komína po nadstřešní část, včetně kouřovodu – napojení na hrdlo spotřebiče. V zásadě se liší na revize plynu, komínů , elektroinstalace výchozí, pravidelné a mimořádné. Vše okolo komínů a vytápění. Podlahové vytápění EUROTHERM na klíč.


Nabízíme veškeré kominické služby, revize , kontroly a čištění. Služby v oblasti požární ochrany včetně prodeje přenosných hasicích přístrojů a služby v oblasti bezpečnosti práce. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Zaměřuji se na čištění komínů , rekonstrukce a vložkování, frézování a výstavbu komínových systémů. Provozujeme kominictví.


Kontroly a čištěni - roční prohlídky optickou kamerou, měření komínového tahu, úniku CO, odstranění a vybírání pevných částic ze spalinové cesty. S realizací mé poptávky jsem byla velice spokojena. Práce byla provedenado dnů od poptávky za dohodnutou cenu. Mé očekávání předčila nejen provedená revize komínů na provozovně, ale v následně dohodnutém termínu i revize dalších komínů na mém rodinném domě. Zdeněk Chytil (Plasy - Horní Hradiště) 15km.


Mimo výroby a prodeje našich komínů nabízíme také služby, mezi které patří revize komínů , kontroly komínů , vložkování komínů , frézování komínů , montáže komínů a komínových systémů, průkaz energetické náročnosti budov, konzultace a regulace a vyhodnocování úspor. Plzeň , Na Nivách 489. Hledat v katalogu v ps.


Vypracování Zprávy o stavu komínů , 60-. Cena vložkování komínů se může lišit použitým materiálem a průměrem. B, Další komínový průduch v objektu, Cena za komínový průduch, 40-. Vybírejte z naší široké nabídky v katalogu a držte si knoflík. V rámci provedené kontroly ( revize ), komín vyčistíme a spolehlivě odstraníme veškeré nečistoty vzniklé spalováním.


Kominické služby vykonáváme v souladu se zákonem. Komíny CIKO, komínové systémy a sestavy, cihelné komíny, kouřovody. Kvalitní komín se zárukou na let.


Revize hromosvodů a uzemnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.