středa 18. července 2018

Čerpací jímka

Těleso jímky je postaveno na základě českého patentu dvojitého kónického tvaru s ocelovou výztuží. Tento tvar byl vyvinut pro jeho neobyčejnou odolnost vůči hydrogeologickým tlakům. Při konstrukci čerpací jímky používáme pouze materiál nejvyšší jakosti. PUMPA, případně automatické domovní čerpací stanice jsou určeny pro čerpání odpadních vod do gravitační nebo tlakové kanalizace. V naší nabídce naleznete jak kompletně vybavené čerpací jímky, tak pouze samostatné komponenty pro čerpací stanice.


ESH- řídící modul hladinového spínání pro č. Víko v žádném případě nesmí být vystaveno přejezdu vozidel. Rozměr a pozici potrubí lze upravit dle požadavku zákazníka. Uvnitř čerpací jímky je.


Veškeré prostupy kabelů a potrubí stěnou jímky jsou zatěsněny průchodkami. PP s minimální tloušťkou stěny mm. Jímka je opatřena výztužnými prolisy, díky kterým je samonosná a není třeba při instalaci jímku. Domovní čerpací stanice ve dvou provedeních.


AS–PUMP RDS je válcová a samonosná čerpací stanice určená především k přečerpávání splaškových vod do kanalizační sítě. Naopak čerpací jímka AS–PUMP RD válcová, samonosná čerpací stanice, se nejčastěji využívá k čerpání dešťové vody. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. ERPACÍ JÍMKA SAKAL - čerpací jímka za skvělou cenu. Vašeho odpadu pod úrovní vstupu do centrální kanalizace, kde je nutné překonat delší vzdálenost a hrozilo by časté zanášení nebo je nutné napojení na tlakovou kanalizaci.


HCP (dle ČSN EN 476) jsou absolutně vodotěsné, plně vybavené malé čerpací stanice určené pro čerpání splaškových odpadních vod a kalů. Tyto jímky se používají zejména tam, kde není možné gravitační připojení na veřejnou kanalizační síť. Do dnů (ks) Značka: PUMPA Záruka: roky.


Čerpací jímka

Menší čerpací jímky se nejčastěji používají pro rodinné a bytové domy a. Přečerpávací jímka ( čerpací jímka ) je konstrukčně řešena jako uzavřená plastová nádoba z polypropylenu. Je zakryta pochůzným poklopem a je vybavena kalovým čerpadlem, to je dodáno dle požadavku klienta, a to především dle požadavku na výkon a dopravní výšku. Plastová jímka - lze použít v domě s moderním hygienickým zařízením (WC, koupelna, teplá voda).


Prodáváme čerpací jímky pro tlakovou kanalizaci. Vám písemně zaručí, že se jímka vlivem zemních tlaků nezhroutí. Na rozdíl od výrobců plastových jímek a po částech betonovaných betonových jímek Vám ručíme, že jím. Je vyrobena z polypropylenu 5mm—není použit recyklát! Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH, pokud není uvedeno.


Průchodky jsou pak instalovány zhotovitelem podle místních podmínek. Pro zakrytí průlezů šachet je možné využít plastové poklopy PPR 6o nosnosti 2nebo 6kg. Jsou ideální zejména pro samostatně stojící budovy, rekreační chaty, střediska a hotely nebo průmyslové provozy, umístěné pod. Plastova zumpa, jimka , nadrz a cena € ( Rekonstrukcia svojpomocne ) - Duration: 17:27.


Veřejná čerpací jímka. Slouží pro – uživatelů. Je zpravidla umístěna na veřejných pozemcích a občané se napojují gravitační přípojkou jako u gravitační kanalizace.


Čerpací jímka

Elektronapájení je z veřejného rozvodu, který se pokládá současně s výtlačným potrubím. Použití v řadové zástavbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.